Scurtmetraje pe bandă rulantă – Perfection (2004)

O fetiţă este învăţată de mică să îşi trăiască viaţa ca şi cum ar fi o cursă contra-cronometru. De la o vârstă fragedă, mama ei îi dăruieşte un joc pentru a o ajuta sa fie un “copil perfect”.


Părinţii o educă să fie cea mai bună, să ia numai note mari, să câştige premii şi de-a lungul timpului ea se pregăteşte cu ajutorul jocului “Perfection”.

De frică sa nu iasă din cuvântul părinţilor, ea încearcă să ajungă o femeie de succes, doar pentru a fi pe placul celor care i-au dat viaţă.

Regizat şi scris de Karen Lin, acest film reuşeste să câştige de-a lungul timpului peste 20 de premii la diferite festivaluri internaţionale.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

3 Comentarii

 • Reply 26.January.2011

  Zumania

  stii cumva unde si cand va rula in romania?

  • Reply 27.January.2011

   Corina Niţescu

   Acesta este un scurt metraj, nu trailerul unui film ce urmează să apară, sau care va fi proiectat în cinematografe. :D

 • Reply 7.March.2011

  Liliana

  “People throw away what they could have by insisting on perfection, which they cannot have, and looking for it where they will never find it”
  Edith Schaeffer

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.