Scurtmetraje pe bandă rulantă – Knick Knack

knick knackScurt metrajul din săptamâna aceasta face parte din primele animaţii create de cei de la Pixar Animation Studios.

În acest filmuleţ este prezentat ca personaj principal un om de zăpadă captiv într-un glob de sticlă. Acesta este aşezat pe un raft alături de alte suveniruri de călătorie care au organizat o mică petrecere. Knick – omul de zăpadă îşi doreşte şi el să ajungă să se distreze alături de ceilalţi, dar pentru asta trebuie să iasă din globul care îl ţine prins.

Animaţia regizată de John Lasseter a fost lansată în 1989, iar un an mai târziu a câştigat Premiul Golden Space Needle pentru cel mai bun scurt metraj al regizorului mai sus menţionat. Pe lângă toate acestea, coloana sonoră a fost compusă şi interpretată de Bobby McFerrin.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.