Scriitorii şi dragostea = Californication

Dacă n-ai şti că aşa eşti şi tu, sau aşa vei fi, nu l-ai putea înţelege pe Hank Moody, personajul principal din Californication.

Scriitorii şi dragostea = Californication

Serialul Californication prezintă povestea lui Moody, un scriitor semi ratat, însă care are o viaţă tumultuoasă din toate punctele de vedere. Un caz tipic de scriitor care îşi blochează viaţa într-un anumit punct, devenind totodată dependent de alcool, droguri şi nu în cele din urmă, sex. Deşi are o fetiţă, şi o relaţie de foarte lungă durată cu singura femeie pe care o iubeşte, acesta nu a reuşit niciodată să-şi facă o familie, datorită incapacităţii sale de a fi o persoană stabilă. Dragostea este totuşi singurul element care îl mai ţine “viu“. El este cel mai bun exemplu a “haoticului” din noi. După multe încercări eşuate de reabilitare, hotărăşte să le demonstreze celor importante două femei din viaţă lui, Karen şi Becca, că este totuşi în stare să facă ceva. Reuşeşte astfel să îi scrie biografia lui Lew Ashby, unul dintre cei mai recunoscuţi producători de muzică din lume. De asemenea, va deveni şi profesor, ceea ce nu îl împiedică însă să îşi continue şirul relaţiilor amoroase atât cu studente cât şi cu profesoare. Din nefericire pentru el, acest lucru nu i-a adus decât probleme. În contrast, Karen, este un architect celebru, care ştie foarte bine ce vrea, însă dragostea pentru Hank o ţine uneori în loc.

Cealaltă parte a poveştii de viaţă a lui Moody, este completată de agentul şi prietenul sau, Charlie Runckle, un om la fel de haotic şi de instabil. Acesta este un profesionist, însă ca orice bărbat nu rezistă tentaţiilor, ceea ce îi destramă la un moment dat şi căsnicia.

Şi ca să închei într-o notă la fel de sobră, pot spune că am multe exigenţe în ceea ce priveşte serialele la care mă uit, iar acesta a trecut “testul”. Aşadar îl recomand nu numai pentru că are o poveste interesantă, ci şi pentru că e plin de umor şi chiar te prinde.

Distribuie:

Echipa

AmDoar18Ani.ro este un blog colectiv ce îşi propune să informeze tinerii liceeni. Îi vom ţine la curent cu evenimente care mai de care mai interesante, ce îi vor ajuta să îşi petreacă într-un mod folositor timpul liber.

4 Comentarii

 • Reply 22.December.2009

  Cosmin

  este genial serialul asta :X

 • Reply 8.February.2010

  Cristi

  Jesus, mon, ai uitat să zici că actorul principal e David Duchovny a/k/a Fox Mulder :D

 • Reply 1.March.2010

  Costin

  E foarte bun serialul,si ma bucur ca a scris cineva de el..dar ai dat prea multe spoilere ..ai zis de chestii ce au loc abia pe la sf sezonului 2 si etc..just a main idea about Hank was just fine :)

 • Reply 23.June.2010

  Froggy

  sorry sorry, my bad.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.