Sărbători Fericite şi mulţumiri susţinătorilor!

felicitare finala

Noi, echipa Am Doar 18 Ani vrem să le mulţumim tuturor celor care au avut încredere în noi, care ne-au citit, ne-au sprijinit şi ne-au fost alături în 2012!

Sperăm ca anul viitor să ne regăsim la fel de voioşi şi să nu vă dezamăgim. Promitem să creştem, să fim inovatori, totul pentru a răspunde cerințelor voastre, a celor care cred în noi.

Anul acesta pe lângă articolele educaţionale, despre cultura românească, despre evenimentele speciale care au loc în Bucureşti, dar şi în ţară, am reuşit să dăm naştere unui proiect care ne este foarte drag – Literatura Rulează. Am primit susţinerea voastră, vorbe bune, critici constructive pe care le-am transformat şi astfel am ajuns să evoluăm. Ne dorim ca la anul care vine să vă surprindem cu alte ediţii ale micului nostru proiect şi să vă facem mândrii de noi.

Vom reveni şi cu binecunoscutele recenzii de film, vă vom spune care sunt recomandările noastre sincere. Vă vom da de veste atunci când o trupă bună va susţine un concert, şi vă vom anunţa ce evenimente nemaipomenite sunt create pe meleagurile noastre.

Articolele despre cultură sau educaţie, precum şi cele despre tehnologii, lifestyle, dar şi modă, stil şi beauty te vor ţine la curent cu ultimele noutăţi din fiecare domeniu.

Încă o dată vă mulţumim pentru tot sprijinul acordat şi pentru că aţi crezut în noi! Să aveţi sărbători fericite şi un an nou minunat!

Mulţumiri speciale merg către: 

Editura LiteraLiterNet.roHypeStreetHyperliteraturaSUB25Isic RomaniaLiterat CaffeFEEDER.roRomania Pozitivă,  RO ImageOxygen Public RelationsSpadaStandoutSLA Paris (Romania)evoMAG.

Grafică: Corina Niţescu

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.