Samantha Shannon, autoarea The Bone Season, vine la Bucureşti

Curtea Veche Publishing ne invită vineri, 27 septembrie, la ora 18:30, în Cafeneaua Verona (Librăria Cărtureşti Verona, Str. Arthur Verona nr. 13-15) pentru a ne întâlni cu Samantha Shannon, autoarea volumului The Bone Season.

Afis The Bone Season 27 Septembrie 2013 final

O vom putea vedea astfel pe creatoarea unei lumi îndrăzneţe căreia îi vom putea adresa întrebări despre fenomenul fantasy al anului 2013. Aceasta a reușit la doar 21 ani să aibă unul dintre cele mai spectaculoase debuturi editoriale.

Samantha Shannon copyright Mark C Pringle

În mai puțin de o lună de la apariție, volumul The Bone Season a fost tradus în peste 21 de țări, iar studiuorile The Imaginarium (Andy Serkis, „Lord of The Rings” și Jonathan Cavendish, „Jurnalul lui Bridget Jones”) pregătesc deja ecranizarea cărții.

Coperta The Bone Season

The Bone Season prezintă povestea eroinei Paige Mahoney în vârstă de 19 ani, care lucrează în lumea interlopă din Scion, Londra. Jobul ei este acela de a scotoci după informaţii, pătrunzând în minţile celorlalţi. Asta, pentru că Paige este Călătoare onirică, o specie rară de clarvăzătoare. În lumea ei, comite înaltă trădare numai prin simplul fapt că respiră.

Într-o zi ploioasă, viaţa ei se schimbă pentru totdeauna. Paige este prinsă și trimisă trimisă în Sheol, fostul oraş Oxford — ţinut secret vreme de 200 de ani şi controlat acum de puternica rasă a Refaiţilor, venită dintr-o altă lume.

The Bone Season se află deja în top 10 New York Times Bestsellers. A fost deja prezentată și discutată în presa internațională, de la The New York Times, la The Guardian, The Telegraph și BBC. În ziua lansării, în Londra, autoarea a semnant peste 1000 de autografe.

Abia aşteptăm să o întâlnim pe Samantha Shannon la Bucureşti şi să îi punem cele mai interesante întrebări legate de procesul de scriere al romanului care se anunţă fenomenul fantasy al anului.

Tu ce ţi-ai dori să afli de la Samantha Shannon?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.