Sa ne decoram camera

Cu tehnologia evoluandu-ne in ceafa, niste inteligenti s-au gandit sa scoata niste bani frumosi dintr-o idee draguta. Dintr-un TAPET. Da, chestia aia care se pune pe perete…

Tapet


Acuma, de cand majoritatea lumii foloseste aparate foto digitale si avem din ce in ce mai multi megapixeli, de ce sa nu ne punem pozele reusite pe pereti? Si nu, nu ca criminalii. Sa le punem asa, mari, pe tot peretele dintr-o camera.

Personal sunt de 5 luni in renovare. De 5 luni vine zugravul pe la mine si mai da cu vopsea pe un perete, mai pune un parchet, mai zugraveste. Acuma stau si ma gandesc ca daca nu chemam zugravul si imi faceam un tapet cu o poza favorita… camera imi placa mai mult, ieseam mai ieftin si in plus nu stateam 5 luni cu patul pe hol…

Pretul este de aproximativ 90 Euro pe metru patrat + transportul care cine stie cat vine. Personal astept un model romanesc al acestei idei ca sa ies mai ieftin.

Site-ul lor prezinta exemple si simplitatea cu care se pune tapetul. Comanda se face online prin uploadarea pozei pe care o doresti tapet.

Tapet

Si, Deea, eu in locul tau as face o poza cu marea si mi-as pune-o tapet… (Deea viseaza la mare in orice anotimp. Chit ca-i iarna, chit ca-i sfarsitul lumii, Deea vrea la mare.)

PS: Totusi, sper ca nu veti pune tapet in camera copilului dumneavoastra o poza cu el. Adica… e ciudat.

Distribuie:

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.