S-au desemnat câştigătorii Cupa 1 2014

Cupa 1 2014 și-a desemnat campionii! Dintr-un număr de peste 2000 de elevi care au reprezentat 40 de școli și licee din Sectorul 1, aproape 600 de participanți au fost premiați miercuri, 11 iunie 2014, în cadrul unei festivități. Ediţia cu numărul 13 a reunit în cadrul galei de premiere momente artistice, surprize şi concursuri.

S-au desemnat câştigătorii Cupa 1 2014

Alături de premianții în sală s-au aflat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, precum și mari glorii ale sportului românesc: Diana Oprea, Monica Roșu, Rică Răducanu, Virgil Stănescu și Gabriel Solomon.

S-au desemnat câştigătorii Cupa 1 2014 S-au desemnat câştigătorii Cupa 1 2014

Cupa 1 2014, desfășurată între 6 mai și 3 iunie 2014, a fost așteptată cu nerăbdare de elevii și liceenii din Sectorul 1, titlul de Campion la atletism, baschet, handbal, volei sau fotbal fiind unul extrem de apreciat. Antrenamente intense, meciuri strânse, mult entuziasm și extrem de multă pasiune pentru sport – toate s-au regăsit din plin în această competiție cu tradiție.

S-au desemnat câştigătorii Cupa 1 2014

Rezultatele complete ale celei de-a 13-a ediții Cupa 1 sunt disponibile pe site-ul oficial www.cupa1.ro și pe www.facebook.com/cupa1.ro.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.