S-a lansat revista ArsHistorica!

La începutul lunii februarie s-a lansat Revista studenţilor şi masteranzilor Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir”, ArsHistorica, împreună cu clubul Historiae Amicii.

Revista şi clubul sunt conduse de către un Colegiu de Redacţie format din studenţi şi elevi, sub îndrumarea doamnei Lector Universitar Doctor Liliana Trofin.
Se încearcă o revigorare a unui domeniu care în ultimul timp a decăzut din ce în ce mai mult. Redacţia doreşte să trezească interesul celor tineri pentru istorie, pentru cultură, pentru frumos, iar în acest scop se vor organiza cât mai des acţiuni culturale la care să participe elevi şi studenţi sub egida clubului Historiae Amicii.
În ceea ce priveşte publicarea în revista ArsHistorica, redacţia vă invită să trimiteţi articolele voastre la adresa arshistorica.ucdc@gmail.com. Acestea trebuie să respecte normele academice ce sunt prezentate la sfârşitul revistei.

De asemenea, sunteţi îndemnaţi să răsfoiţi online primul număr al revistei: http://istorie.ucdc.ro/ArsHistorica.htm sau http://arshistorica.wordpress.com

Se aşteaptă cu interes părerile şi implicarea voastră!

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.