RIUF – află ce înseamnă să fii student în străinătate

Află ce înseamnă să fii student în străinătate de la RIUF (Romanian International University Fair). Anual peste 17.000 de elevi și studenți români intră în contact cu reprezentanții universităților din întreaga lume pentru a descoperi ce universități internaționale își pot alege pentru viitoarele studii.

RIUF-SE2015-Poster-wcityname-Bucuresti-70x100-edit

Peste 70 de universități din 15 țări și cele mai importante universități din România vor fi prezente în acest an la RIUF. Aici îţi vei putea alege programul potrivit pentru viitoarele studii, având la dispoziţie o gamă largă de expozanți. Fie că vei fi atras de o universitate internațională sau de una din țară, ai la dispoziţie o serie largă de programe de studii, de la licență sau de master.

De 10 ani, RIUF este locul în care îţi poţi face o idee mai clară despre oportunitățile educaționale pe care le ai la dispoziție. Mulți tineri români au reușit să găsească în cadrul evenimentului programul de studiu pe care și-l doreau. Pentru o experiență cât mai relevantă, îţi recomandăm să mergi la târg cât mai informat cu privire la ceea ce îţi doresc și cu întrebări cât mai specifice la care să găseşti răspunsul potrivit.

Pentru a veni în ajutorul tinerilor care vor să studieze în străinătate, la RIUF sunt prezenți și consilieri educaționali. La stand, dar și în cadrul prezentărilor susținute, consilierii EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA îţi vor explica în detaliu care sunt procesele de aplicare în diferitele sisteme de învățământ, dar și cum pot să îţi maximizezi șansele de reușită.

Cea de-a XVI-a ediție a RIUF se va desfășura în această primăvară în trei orașe: București (14-15 martie), Cluj-Napoca (17 martie) și , pentru prima dată, la Galați (19 martie). Pentru a participa, dar și pentru a putea rezerva un loc la seminariile susținute de reprezentanții universităților, este necesară înscrierea pe site-ul www.riuf.ro.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.