Rezervă-ţi un loc pentru o seară de groază la Literatura Rulează

Iată că a venit vreme înscrierilor pentru ultima ediţie Literatura Rulează din acest an! După cum v-am obişnuit, cele trei săptămâni în care aţi putut citi cartea aleasă de noi, au trecut, iar acum a venit momentul să vă testăm cunoştinţele.

Rezervă-ţi un loc pentru o seară de groază la Literatura Rulează

Dacă ne vei demonstra că eşti un mare fan Stephen King, că ai reuşit să citeşti o partea, sau chiar toată cartea aleasă de noi, dau pur şi simplu îţi doreşti să petreci o seară “de groază” alături de noi, vei avea şansa de a ocupa un loc în Literat Caffe.

Romanul ales de noi pentru cea de-a treia ediţie Literatura Rulează este “Shining“, de Stephen King, iar acum te vom lăsa să te înscrii pe formularul de mai jos, nu înainte de a mai face două mici precizări.

Avem puse la dispoziţie doar 20 de locuri pentru această ediţie. Prioritate vor avea cei care au citit cartea, dar chiar şi aşa, sinceritatea e la loc de cinste şi preferăm să ştim dacă ai citit, sau doar îţi doreşti foarte mult să ni te alături sâmbătă. Mai trebuie să ştii că, după ce se ocupă cele 20 de locuri din cafenea, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierile.

Şiiii, dacă ai decis să vii în grup, trebuie să îi rogi pe toţi prietenii tăi să se înscrie pe formularul de mai jos. Dacă nu se vor înscrie, riscă să ajungă la eveniment şi să nu aibă locuri rezervate, astfel încât vor ajunge să stea… în picioare. De aceea, subliniez că este important ca fiecare doritor să se înscrie şi să răspundă la întrebările de mai jos.

Pentru cei care au nevoie de o mică hartă pentru a se descurca să ajungă în Literat Caffe (Strada Barbu Delavrancea 39), am inserat una mai jos.

Dacă vrei să aflii mai multe detalii despre cum funcţionează Literatura Rulează, scrie-mi un mesaj la corina[@]amdoar18ani[.]ro.

Mulţumim tuturor celor care ne dau o mână de ajutor (Literat CaffeISIC RomâniaHyperLiteratura.roLiterNet.roSub25.roHypeStreet.roEditura Litera), precum şi lui Matei Stoenescu pentru inscusinţă în ale artei grafice (aka afiş).

Te aşteptăm la o seară plină de suspan şi surprize la Literatura Ruleaza #3!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.