Revista COMICS 2 (februarie 2011)

Numarul 2 al revistei COMICS cuprinde lucrarile a 12 artisti romani, interviu Pisica Patrata, scurta retrospectiva a Salonului European de Banda Desenata, prezentarea cartii “Istoria Benzii Desenate Romanesti” si trecerea in revista a aparitiilor din domeniu pe anul 2010.

Artistii care au contribuit la acest numar sunt: Alexandru CiubotariuIonut PopescuLaurentiu ButucMihai GrajdeanuNeli MorutOana DobreOctav Ungureanu, Serban Andreescu, Silviu CadiaToma Alexandru si Xiusha. Multumiri speciale celor care ajuta la promovarea revistei si exmobi.ro pentru sponsorizarea printului.

RevistaCOMICS.ro este o platforma online dar si tiparita, care isi propune sa stranga la un loc tot ce inseamna comics si benzi desenate autohtone, interviuri, evenimente si aparitii in domeniu. Artisti profesionisti sau amatori, de toate varstele, cu totii sunt invitati sa contribuie la prima revista online de comics si benzi desenate din Romania.

Poţi downloada revista de aici.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.