Ratatouille (2007)

RatatouilleSau cum m-a luat pe mine durerea de cap după ce m-am uitat la acest desen animat.

Mda, deci, Ratatouille – faimos pentru “Best Animated Feature Film of the Year (2008)“. De fapt dacă nu era acest mare premiu de capul filmului, nici nu mă oboseam să mă holbez la el.

Pe scurt: Se dă un şobolan căruia îi place să gătească şi visează să devină bucătar. Se dă un tip mai tăntălău de fel care e incapabil să gătească (asemenea mie) deşi trebuie să gătească la un restaurant. Tipul şi şobolanul se împrietenesc. Tăntălăul găteşte cu ajutorul şobolanului care avea un super talent… şi aşa restaurantul ajunge un succes.

Da, e oarecum stupidă “povestea”. Nu-i prea incitant, nici prea amuzant, nici prea nimic desenul ăsta animat. Cred că “Tom şi Jerry” e mult mai reuşit. M-am oarecum plictisit. Ba chiar mai mult, după o oră de vizionare deja mă durea capul. Nu pentru că ar fi vorba de ţipete care să-mi cauzeze dureri, ci pur şi simplu e atât de plictisitor că te ia cu durere de cap dacă nu te ridici la jumătatea filmului şi închizi televizorul.

Scuze dacă tocmai te-am dezamăgit cu părerea mea despre acest film. Ştiu că urma să-l downloadezi ilegal că să-l vezi. Nu merită. N-o face.

Distribuie:

5 Comentarii

 • Reply 16.December.2008

  Medy

  Mie mi-a placut.Ii comic soricelul.In plus, cred ca filmul are si un mesaj : sa ai incredere in tine si sa-ti urmezi visele, sa treci peste toate obstacolele (in cazul de fata, faptul ca era soricel).

  E o chestie de gusturi pana la urma :)

 • Reply 16.December.2008

  sofia

  si mie mi-a placut….
  fiindca e simpatic si fiindca transmite un mesaj [ala pe care l-a scris si medy:) ], nu fiindca ar fi vreo mare capodopera.

 • Reply 17.December.2008

  Cristina

  si mie mi-a placut, ba chiar mi-a placut atat de mult ca l-am vazut de vreo 3 ori.

 • Reply 18.December.2008

  Sim

  Ratatouille este cel mai inteligent desen animat pe care l-am vazut in foarte mult timp.Mie personal,mi-a placut foarte mult,in special mesajul si anume ca nimic nu este imposibil de realizat daca pur si simplu vrei si crezi in asta.Copiii il adora,este absolut genial,foarte bine facut iar soricelul este foarte simpatic.Va recomand sa vedeti acest film,merita fiecare minut din el:)

 • Reply 22.December.2008

  isaac

  pun pariu ca Ariel se gandeste “la dracu’. ce s-a intamplat cu lumea din ziua de azi?!!”

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.