Ramanem in Romania sau fugim?

RomaniaExista nenumarate motive pentru care ar trebui sa fim mandri ca suntem romani si traim in Romania. De la legile tarii si relieful acesteia… pana la traditiile romanesti, ar trebui sa ne mandrim cu ele toate.

In primul rand ginecologii din Romania ar trebui sa fie veseli ca nu traiesc intr-o tara precum Bahrein, ci isi fac meseria bine-merci in Romania. Un ginecolog de sex masculin din Bahrein poate, legal, sa examineze organele genitale ale unei femei… dar ii este interzis sa se uite direct la acestea in timpul examinarii. Acesta are totusi voie sa foloseasca o oglinda!

Putem spune ca e cam greu sa fi ginecolog in Bahrein… dar in acelasi timp putem spune ca e greu sa fi om in Indonezia. Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia e decapitarea.

Iubitorii romani de animale chiar nu si-ar dori sa traiasca intr-o tara precum Liban. In Liban este legal sa faci sex cu animalele… dar doar cu animalele femele. Cine intretine vreo relatie sexuala cu un animal de sex masculin e pedepsit cu moartea!

In Cali, Columbia, o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa lege… si prima data cand se intampla, mama acesteia trebuie sa priveasca toata scena pentru a fi martora!

Dar asa cum exista nenumarate motive sa iubim Romania… exista si cateva motive pentru care am putea sa vrem sa ne mutam din ea.

Barbatilor de exemplu le-ar placea sa traiasca in Guram. Acolo exista meseria de “dezvirginator”. Va sa zica virginele platesc pentru “privilegiul” de a fi dezvirginate de acesti “meseriasi”. Motivul? Legea din Guram interzice virginelor sa se casatoreasca.

Femeilor le-ar placea probabil sa traiasca in Hong Kong. Daca o femeie isi prinde barbatul cu alta femeie, ea e imputernicita de lege sa-l omoare… dar doar cu propriile maini! Amanta in schimb poate fi ucisa in orice alt fel!

Distribuie:

8 Comentarii

 • Reply 15.May.2008

  Andu

  Dar mai bine ramanem in Romania..

 • Reply 16.May.2008

  Teo

  eu ma mut la hong kong:))

 • Reply 16.May.2008

  ciop

  bullshit

 • Reply 16.May.2008

  Andu

  @Ciop: Dar ce te-ar fi interesat? Ce ti-ar place sa citesti?

 • Reply 16.May.2008

  dheo

  nici Romania, nici Hong Kong
  Guram :D

 • Reply 16.May.2008

  Naufragiatu

  Sa dea dracii :)) mereu cand incercam sa conving pe cineva in romania il luam cu “valorile” care parasesc tara si ca tara ramane goala … nu mam gandit niciodata la asa ceva=))
  din punctul asta de vedere TRAIASCA ROMANIA :D

 • Reply 17.May.2008

  Ciop

  Mi-ar PLACEA sa nu citesc aberatii (vezi postul de fata), in rest e ok blogul ;)

 • Reply 17.May.2008

  arici

  e “mândri”, nu “mândrii”!!!!! ah, cât urăsc greşelile astea.. gen ce a făcut şi Andu 3 posturi înainte..
  nice post, btw

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.