Pun pariu pe talent 2 anunţă cea de-a doua semifinală

Pun Pariu pe Talent se pregăteşte pentru a doua semifinală din ediţia a doua, din data de 21 martie 2014. În această semifinală îi vom vedea pe cei din Mishu, Spiru şi liceele surpriză confruntându-se pentru un loc în finală. Din partea liceelor surpriză avem de a face cu: Jean Monnet, Marin Preda, Onicescu, Caragiale, Nichita Stănescu şi Haşdeu. 

Pun pariu pe talent 2 anunţă cea de-a doua semifinală

Cei care îi vor juriza pe concurenţi sunt : Liviu Hodor şi Cristi Stanciu (Request 629-Radio 21), Mircea ExcarcuSimply That Dance School, Andrei Leonte (câştigător al concursului X-Factor) şi unul dintre organizatorii Pun pariu pe Talent.

Numerele pregătite pentru această seminfinală sunt diversificate, noi putând să ne delectăm pentru câteva ore cu momente speciale de dans, muzică, beat-box şi momente de improvizaţie.

Faţă de anul trecut, echipa Pun pariu pe Talent a evoluat foarte frumos, pregătind din ce în ce mai multe surprize pentru spectatori.

Semifinala a doua va vea loc la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”, începând cu ora 15:00. 

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.