Provocarea de vară

Provocarea de vară

Te provoc şi pe tine să citeşti alături de mine o serie de cărţi

Şi o să vedem în septembrie, la sfârşit de vacanţă, dacă am reuşit amândoi să bifăm toate volumele de pe lista de propuneri.

Dacă îţi doreşti să ajuţi şi tu la formarea listelor de propuneri, intră aici şi înscrie-ţi volumele pe care doreşti să le citeşti. Cele mai votate cărţi vor fi adăugate în Provocare.

Asta nu e tot! Dacă în septembrie demonstrezi că ai citit alături de mine toate cărţile propuse, vei avea şansa de a câştiga trei volume interesante.

Peste trei luni de zile vom afişa un test cu 30 de întrebări la care vei putea răspunde doar dacă ai intrat în provocare. Fiecare întrebare va avea legătură cu una dintre cărţile afişate pe cele cinci liste de propuneri. Bineînţeles că întrebările for fi puse în aşa fel încât nu vei putea răspunde la ele decât dacă ai citit cu adevărat cărţile, nu diferite recenzii afişate pe internet.

Pentru a participa la testarea din septembrie, înscrie-te din timp la Provocarea de vară şi noi te vom ajuta să te ţii de treabă. Mai jos vei găsi un formular pe care va trebui să îl completezi. După ce te vei înscrie, noi îţi vom trimite remindere pentru a citit în continuare cărţile pe pe listele de propuneri.

Testul va fi publicat pe site timp de două săptămâni, iar la final concurentul cu cel mai mare punctaj va fi ales drept Marele Câştigător. În cazul în care există mai mulţi participanţi cu acelaşi punctaj, vom da startul unei probe de departajare în cadrul căreia cei selectaţi vor răspunde la o întrebare suplimentară. Creativitatea şi corectitutinea cu care vor răspunde, vor fi punctate şi astfel se vor diferenţia cei care se bat pentru Marele Premiu.

Lista #125 iunie 2012
Lista #29 iulie 2012
Lista #330 iulie 2012
Lista #420 august 2012
Lista #510 septembrie

Premiul este format din cărţile:

Înscrie-te aici în Provocarea de vară!

Vrem să ştim câte informaţii despre tine

* indicates required


Cât de des citeşti în mod obişnuit?

Ce format vrei să aibă mesajele pe care ţi le vom trimite?

View previous campaigns.


Poţi urmări şi aici cum evoluează Provocarea noastră

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

12 Comentarii

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.