Provocarea de vară se încheie cu o ultimă serie de cărţi

Uite că a venit şi momentul în care vara şi-a luat rămas bun, şcolile se prgătesc să începă, Provocarea noastră ia sfârşit… dar nu înainte de a veni cu o ultimă listă de propuneri pentru cei care-şi doresc să citească.

Am ales de această dată o serie de volume care au fost ecranizate. Şi precum mulţi spun că o carte este mai bună decâţ un film, am vrea şi noi să testăm asta alături de voi.

Aşadar, zece cărţi pentru o ultimăprovocare, o serie de romane ecranizate, o alta de romane dragi nouă. Sper să le savuraţi şi voi şi ne spuneţi cum vi s-a părut Provocarea noastră. Dacă aţi citit alături de noi, dacă v-au plăcut cărţile. Cum aţi vedea voi o nouă Provocare?

La începutul lunii octombrie vom reveni, aşa cum am promis cu un quizz. Vom vedea atunci câţi au citit alături de noi. Vom stabili un clasament, iar cel mai mare punctaj va desemna câştigătorul celor trei volume alese de noi.

Sper că vă vor plăcea şi această ultimă serie de cărţi. Ne revedem în octombrie pentru a încheia aşa cum se cuvine o adevărată Provocare de vară!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

3 Comentarii

 • Reply 7.October.2012

  Andreea Bianca

  Nu am luat partea la aceasta provocare,deoarece nu am avut cum sa fac rost de toate cartile si datorita altor inconveniente,insa mi-a placut tare mult ideea.Crezi ca ai putea face o provocare noua ?Pe anotimpuri de exemplu?

  • Reply 7.October.2012

   Corina Niţescu

   Bună Andreea,

   M-a bucurat să citesc mesajul de la tine. O să fac tot posibilul să dau naştere unei noi Provocări. Poate una nu aşa de lungă şi nu aşa de stufoasă. Rămâne să ne gândim şi te voi ţine la curent.

   În cazul în care eşti din Bucureşti, am dat startul unui eveniment care vine în continuarea Provocării de vară. Se numeşte Literatura Rulează, iar mai multe detalii poţi găsi aici: http://amdoar18ani.ro/literatura-ruleaza.

   Sper să mai citeşti alături de noi şi îmi doresc să poţi intra şi tu într-o viitoare Provocare. :D

 • Reply 7.October.2012

  Andreea Bianca

  Stiu deja de acel eveniment,insa nu sunt din Bucuresti :(.De asta ,,urasc” eu Bucurestiul ca sa zic asa:)) ,insa peste 2 ani,cand voi fi la facultate,nu voi rata niciun eveniment asa frumos.
  Ma bucur ca mi-ai raspuns si ca ai luat in considerare ideea mea.Astept cu nerabdare noutatile<3.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.