PROVOCARE: Alte 10 cărţi au fost pregătite pentru lectura de vară

Suntem în plin proces de lecturare. Deşi nu este uşor să citeşti atât de des şi de mult, luând în considerare toate celelalte activităţi pe care le desfăşori în vacanţă, momentele de lectură sunt adesea cele mai plăcute.

Am reuşit să mă relaxez citind. Am învăţat lecţii de viaţă şi am reuşit să mă amuz. Şi cred că aceste lucruri sunt foarte importante. Este bine ca din fiecare carte pe care o citeşti să înveţi ceva, iar acele cunoştinţe pe care le acumulezi să îţi rămână întimpărite acolo undeva şi să te ajute atunci când ai nevoie de ele.

Pentru luna care urmează am ales alte 10 cărţi pe care le-am selcţionat în funcţie de dorinţele voastre exprimate aici, dar şi în conformitate cu alegerile mele pentru lectura de vară.

Astfel a ieşit următoarea listă de cărţi propuse pentru Provocarea de vară.

Aşadar, dăm startul celei de-a treia serii de lectură de vară. Provocarea este ca la sfârşitul lunii septembrie să fi citit un număr cât mai mare de cărţi. Atunci vom publica un quizz care va demonstra câte cărţi ai reuşit să citeşti în vacanţa de vară.

Următoarea listă cu 10 volume pe care le recomand în Provocarea de vară va fi publicată pe 20 august. Până atunci poţi propune cărţile pe care vrei să le vezi incluse în Provocare aici. Dacă vrei să te înscrii la update-urile legate de Provocare, introdu datele aici şi te voi ţine la curent cu ultimele informaţii.

Până data viitoare, îţi doresc lectură plăcută!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.