PROVOCARE: A doua listă de recomandări aşteaptă să fie «devorată»

Azi am revenit, după cum am promis, cu o nouă listă de cărţi recomandate pentru Provocarea de Vară. Deşi mă aşteptam să fie mai uşor, am întâmpinat şi eu câteva dificultăţi în ale cititului. Chiar dacă mă aşteptam să pot citi în fiecare zi, după bunul plac, diferite alte activităţi i-au luat locul lecturii şi au devenit priorităţi.

Aşadar, din 50 de cărţi (numărul propus la începutul Provocării) cred că voi termina 30. Dar, încă am speranţa că pot depăşi acest număr.

Primele 10 cărţi pe care le vom citi în timpul verii

Voi cum staţi cu cititul? Aveţi timp, sau vă organizaţi astfel încât să citiţi în fiecare zi cărţile propuse de noi?

Deşi nu am terminat primele 10 cărţi, dar am citit puţin peste jumătate, am revenit cu cea de-a doua listă. După cum am stabilit, propunerile voastre de aici au fost luate în calcul şi astfel a ieşit următoarea listă de cărţi propuse în Provocarea de Vară.

Cam astea ar fi recomandările pentru următoarea perioadă. Am ţinut cont atât de dorinţele unor cititori care spuneau că ar fi mai bine să citim mai multă literatură românească, dar şi de cererile din poll-ul organizat pe Facebook.

De acolo am ales primele şase cărţi aflate pe poziţii fruntaşe, le-am înscris în listă, le-am şters din poll, şi am lăsat următoarele volume pentru a fi votate. Dacă vreţi să mai adăugaţi şi alte propuneri, nu vă sfiiţi. Iau tot în considerare, analizez şi apoi recomand pentru o următoare listă.

Voi reveni cu detalii despre cum stau cu lectura, dar aştept opinii şi de la voi. Spuneţi-mi ce cărţi v-au plăcut cel mai mult, care a fost lectura cea mai plăcută, sau unde preferaţi să citiţi. Iar dacă vreţi să primiţi remindere legate de Provocare, nu uitaţi să vă înscrieţi aici. Promit să vă ţin motivaţi!

Şi, ca de încheiere, câte cărţi ale Provocării de Vară ai reuşit să citeşti?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

5 Comentarii

  • Reply 9.July.2012

    Helga

    mă apuc chiar acum. Hello Murakami!

  • Reply 25.July.2012

    Paj#01

    Am citit de mult „Pădurea norvegiană”. La fel și „Moartea lui Ivan Ilici”. Coincidența e să-mi fi luat acum o săptămână „În căutarea oii fantastici”. Mă întreb dacă în lista a treia va figura și „Dans Dans Dans”. Urmarea cărții anterioare.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.