Program Noaptea Albă a Filmului Românesc 2015

În noaptea dinspre 18 spre 19 septembrie, Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc a pregătit pentru iubitorii cinematografiei autohtone cea de-a şasea ediţiei a evenimentului Noaptea Albă a Filmului Românesc. Ne vom putea bucura de o selecţie de 38 de titluri de scurtmetraje şi lungmetraje, atât ficţiune, cât şi documentare, proiectate în opt locaţii din Bucureşti.

Program Noaptea Albă a Filmului Românesc 2015

Intrarea la proiecţii va fi gratuită, în limita locurilor disponibile, cu excepţia următoarelor filme, la care accesul se va face pe bază de bilet, achiziţionat de la cinematografe:

  • Un etaj mai jos (20:00, Cinema Studio, bilet 12 lei; 22:00, Cinema Elvire Popesco, bilet 10 lei)
  • Autoportretul unei fete cuminți (22:30, Cinema Studio, bilet 7 lei)
  • De ce eu? (22:00, CinemaPRO, bilet 12 lei)
  • Comoara (00:30, CinemaPRO, bilet 12 lei)
  • Film Surpriză (20:00, Cinema Elvire Popesco, bilet 10 lei)

De acelaşi eveniment se vor bucura şi clujenii, şi asta pentru că în noaptea de vineri sunt așteptați şi ei cu un program special. Proiecţiile vor avea loc la Cinema Victoria și Casa TIFF. Intrarea la proiecţii este de asemenea gratuită, în limita locurilor disponibile, cu excepția premierei filmului Un etaj mai jos, la care accesul se va face pe bază de bilet la preţ redus: 8 lei, achiziționat de la Cinema Victoria.

Program Noaptea Albă a Filmului Românesc 2015

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.romfilmpromotion.ro și www.facebook.com/NoapteaAlba.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

  • […] fi urmărit pe HBO începând cu 24 septembrie, sau poate fi vizionat în cadrul evenimentului Noaptea Albă a Filmului Românesc, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român: Studioul Horia Bernea (18 septembrie, ora […]

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.