Primul meu film documentar – Atelier Vira dedicat liceenilor

În perioada 8-31 mai, va avea loc un atelier Vira – Primul meu film documentar, în cadrul căruia liceenii pasionaţi de film vor învăţa să realizeze propriul lor scurtmetraj documentar.

Primul meu film documentar - Atelier Vira dedicat liceenilor

Ediția atelierului Primul meu film documentar, asociată Festivalului SUPER, dă întâlnire unui număr de 12 liceeni din București, pasionați de film și curioși să învețe etapele realizării unui documentar. Pe durata atelierului, participanții vor învăța să folosească o cameră de filmat în scopuri cinematografice şi să înțeleagă mai bine comunitatea din care fac parte.

Primul meu film documentar se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, din București, care se pot înscrie la atelier prin completarea formularului de aplicare și transmiterea acestuia la adresa contact[@]vira[.]ro până la data de 1 mai 2015.

Mai multe detalii despre atelier, precum şi link-ul pentru descărcarea formularului de înscriere, pot fi găsite aici.

Distribuie:

Echipa

AmDoar18Ani.ro este un blog colectiv ce îşi propune să informeze tinerii liceeni. Îi vom ţine la curent cu evenimente care mai de care mai interesante, ce îi vor ajuta să îşi petreacă într-un mod folositor timpul liber.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.