Plata biletelor pentru cinema direct prin telefonul mobil!

Cu toții conștientizăm faptul că telefoanele mobile au devenit astăzi mai mult decât un simplu aparat de a convorbi și de a da mesaje celor apropiați, devenind un obiect indispensabil în activitatea de zi cu zi. Revoluția smartphone-urilor a luat amploare și în România, majoritatea populației deținând un astfel de telefon cu zeci/sute de aplicații din ce în ce mai revoluționare.

Astăzi, în premieră pentru România, a fost lansată opțiunea de plată a biletelor de cinematograf direct prin intermediul telefonului mobil! Am avut posibilitatea de a testa această opțiune și nu pot avea decât cuvinte de laudă la adresa ei. :D

Cum procedăm? Pentru a putea utiliza acest serviciu este necesar să descarci aplicația gratuită Cinemagia, ce este valabilă pentru toate smartphone-urile care au unul din sistemele de operare Android, iOS sau Symbian (Din toamnă aplicația va fi valabilă și pentru Windows Phone). După ce este descărcată aplicația, cu ajutorul ei, poți selecta ce film dorești să vizionezi, să-ți alegi locurile în sala de cinema și plăti biletele direct cu telefonul.

Cum plătești biletele prin telefon? Există 3 moduri prin care îți poți plăti biletele cu ajutorul smartphone-ului personal:

1. Poți plăti prin introducerea datelor cardului bancar pe care îl deții, contravaloarea achiziției scăzându-se direct din contul bancar.

2. Dacă ești abonat Vodafone poți să achiți biletele odată cu factura emisă lunar.

3. Dacă ești utilizator al Cartelei Vodafone, contravaloarea biletelor ți se va scădea din creditul deținut în acel moment.

!Din păcate nu poți plăti cu ajutorul PayPal-ului, dar acest lucru se va schimba pe viitor probabil!

Cum intri în posesia biletelor? Aceasta este partea cea mai interesantă! Vei primi un sms, după parcurgerea tuturor etapelor de mai sus, care va cuprinde un anumit simbol și un cod. După primirea acestui sms (instant după efectuarea plății) te vei duce cu ecranul smartphone-ului la dispozitivele speciale amplasate la intrarea cinematografului. Aceste dispozitive vor scana codul respectiv și îți vor da posibilitatea de a intra în sala de cinema, evitând astfel cozile de la casele de bilete.

Există costuri suplimentare? De exemplu comisioane. Nu, nu există comisioane sau alte taxări suplimentare. Trebuie precizat totuși că în cazul abonaților sau utilizatorilor de cartele, prețul biletelor va fi convertit în euro (la cursul din acea zi) și apoi dedus din credit.

Unde este valabil acest serviciu? Serviciul este valabil doar la cinematograful Grand Cinema Digiplex, din Mall Băneasa și este accesibil doar utilizatorilor companiei Vodafone!

Care sunt avantajele utilizării acestei opțiuni de a cumpăra biletele de cinema?

1. În primul rând eviți coada care există de obicei la casele de bilete. Dacă ești o persoană care nu are răbdare să aștepte minute în șir pentru a-și achiziționa biletele de cinema, acest serviciu ți se potrivește de minune.

2. Un al doilea avantaj ar fi acela că dacă nu ai bani în acel moment, dar dorești să vizionezi un film la cinema și ești abonat cinema, vezi filmul când dorești și plătești biletul ulterior! (Odată cu factura telefonului mobil!)

3. Ultimul avantaj este acela că dacă ești în întârziere la film și nu ți-ai achiziționat deja biletul, o poți face rapid prin aplicația Cinemagia cu până la 5 minute înainte de începerea filmului!

Așadar de astăzi orice client Vodafone poate utiliza acest serviciu pentru a vedea orice film dorește în cadrul complexului cinematografic Grand Cinema Băneasa! Vizionare plăcută!

Distribuie:

Mihai Cosmin

Am început să scriu din curiozitate, iar această curiozitate s-a transformat rapid într-o obişnuinţă. Acum obişnuinţa a devenit o pasiune și mi-am propus să mă bucur cât mai mult timp de ea.

1 Comentariu

  • Reply 22.July.2017

    Alexandra

    In urma cu putin timp am achizitionat bilete prin sms insa prin compania orange. De ce nu se mai poate??? Sunt f dezamagita!!! :(

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.