Patru zile de tearu independent la FNTI4 Bucureşti

Festivalului Național de Teatru Independent (FNTi4) propune patru zile de tearu independent. Câte 37 de spectacole, împărţite în trei secțiuni, pregătite de 14 teatre independente din toată țara. Toate acestea pentru publicul bucureștean, în perioada 3-6 noiembrie 2016.

0_0_0_afis_fnti_a3_preview

Ediţia din acest an a FNTi4, organizată printr-un parteneriat al teatrelor independente din București, își propune să aducă în fața publicului spectacole de calitate din zona independentă, subliniind necesitatea existenței și susținerii acestui fenomen teatral în România.

Programul FNTi4 va reuni producții din București, Sibiu, Cluj, Oradea și Timișoara care vor putea fi urmărite atât în Godot Cafe-Teatru, cât și în spațiile partenere din capitală: Point, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatrul de Artă Bucureşti, În Culise (Club La Scena), Teatrul Arte dell’ Anima, Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O „Nicolae Bălcescu”, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Coquette și Librăria Cărturești Carusel.

Click pentru a se mări

Click pentru a se mări

Selecția din acest an include şi spectacole de debut ale tinerilor absolvenți UNATC. De asemnenea, această ediţie va avea și o secțiune de one man/woman show.

În acest an organizatorii s-au concentra atâ pe o serie variată de piese de tearu, dar şi pe crearea unui context favorabil colaborărilor între artiștii independenți. De asemenea, această ediție a festivalului va marca lansarea unei platforme de dialog între membrii Companiilor de Teatru Independent din țară și reprezentanți ai organismelor ce administrează politicile culturale naționale.

Eu una abia aştept să merg la câteva piese de teatru propuse de FNTi4 în acest an şi să vă povestesc cum stă treaba cu teatrul românesc independent.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.