“Omul cu o singură aripă” – Teen Media eveniment aniversar

Teen Media sunt o companie ce organizează deja de doi ani workshop-uri de actorie. Pentru a marca într-un mod special experienţa pe care au acumulat-o de-a lungul timpului, aceştia au organizat o seară de promovare a tinerilor care au fost pregătiţi în cadrul cursurilor Teen Media.

Dumincă, 4 septembrie, ora 19:00, la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara din Bucureşti, va avea loc avanpremiera spectacolului “Omul cu o singură aripă” de Matei Vişniec. Această piesă de teatru va intra în stagiunea 2011-2012 a Teatrului În Culise, în colaborare cu Asociaţia în Culise.

Pentru avanpremieră, Teen Media a ales cu atenţie persoanele care vor ajuta la realizarea spectacolului şi astfel, muzica originală Constantin Grajdian, va fi interpretată live de Backstage Quartet.

Spectacolul a fost realizat în întregime cu ajutorul unor oameni ca şi mine, ca şi tine, care şi-au dorit să se descopere şi să îşi petreacă într-un mod plăcut timpul liber.

După ce cortinele s-au tras, organizatorii au pregătit şi o petrecere aniversară pentru a marca în întregime momentul împlinirii a doi ani de activitate. Astfel că la ora 22:00 suntem aşteptaţi În Culise Teatru Pub, pe Strada Ştefan Mihăileanu nr. 53 (zona Foişorul de Foc).

Biletele se găsesc din 24 August În Culise Teatru Pub pe Strada Ştefan Mihăileanu, nr.53 (zona Foişorul de Foc). Pentru rezervări nu ezitaţi să sunaţi la 021.320.20.59.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.