O listă cu rezoluţii pentru Noul An

Iată că a venit momentul să tragem linie, să scriem rezoluţii pentru Noul An şi să ne facem planuri măreţe. Eu una mi-am propus ca în 2013 să am un an plin. Îmi doresc să am şi bune şi rele, să mă dezvolt pe plan profesional, dar şi să am parte de distracţie alături de prieteni. O să fiu o persoană mai bună, care îşi va urma propriile pasiuni.

Iar pentru ca totul să meargă bine în anul care vine, iar toate dorinţele mele să ia contur, voi ţine cont de o mare parte din superstiţiile de Revelion.

Şi acum, uite ce am ca rezolutii pentru Noul An:

O lista cu rezolutii pentru Noul An

Aşadar, cu siguranţă voi citi mai mult. Pe lângă faptul că voi termina cărţile începute în acest an, voi scrie din ce în ce mai multe recenzii de carte. Voi continua să vă încânt cu articole de calitate, şi voi adăuga la ele şi fotografii realizate de mine.

O să încerc să învâţ o limbă străină şi o să vă spun cât de greu sau uşor a fost să fac asta singură. Şi, de asemenea, voi continua să fac sport pentru că îmi place şi ştiu că mă ajută să mă dezvolt.

Cât despre job-uri. Sper să pot câştiga bani din pasiunea pentru scris, aşa că voi continua pe acest drum. Iar din banii câştigaţi, promit că o să fac excursii prin ţară, şi poate voi ajunge să aduc evenimente drăguţă în fiecare colţ al României.

Cam astea ar fi pe scurt o parte din dorinţele mele. Bineînţeles că o să ţin ascunse o parte din ele, altfel nu s-ar îndeplini. Nu-i aşa?

Tu ce vrei să faci în Noul An? Ce rezoluţii ai trecut pe hârtie?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

2 Comentarii

 • Reply 1.January.2013

  Diana

  REZOLÚȚIE, rezoluții, s. f. 1. Hotărâre luată de un colectiv în urma unor dezbateri. 2. Rezolvare pe care cel în drept o dă unei cereri, unui act etc. 3. (Med.)Dispariție a semnelor de boală sau a unui proces patologic. 4. (Jur.) Desființare, cu efect retroactiv, a unui contract, în cazul în care una din obligațiile reciproce, cărora acesta le dă naștere, nu a fost executată.
  poti sa stergi comentariul, e doar ca idee

  • Reply 1.January.2013

   Corina Niţescu

   Dragă Diana, adesea consult dex-ul înainte de a folosi cuvintele din limba română. Iar cuvântul rezoluţie, în acest context, este folosit pentru a desemna o hotărâre luată de mine (da, ce-i drept, nu în grup), în urma unei autoevaluări (care poate înlocui simbolic dezbaterea mentionată de tine). :)

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.