O declaraţie de dragoste neconvenţională

Mă declar o super-fană a revistelor de toate felurile. Încă din liceu aveam colecţii împărţite pe categorii: fotografie, ştiinţe şi lifestyle. Dacă atunci eram strictă şi nu ratam niciun număr al revistelor, azi s-au schimbat puţin lucrurile. Încă îmi place să pot citi diverse poveşti sau lucruri noi în paginile unei publicaţii printate, dar nu le mai colecţionez cu rigurozitate. Acum, pe lângă informaţiile în sine, sunt atentă şi la tot felul de detalii: de la fonturile folosite, la culori, aşezare în pagină şi reclame (am început să fac asta încă din timpul facultăţii, atunci când am urmat un curs de design).

O declaraţie de dragoste neconvenţională

Zilele trecute am dat de o revistă care mi-a atras atenţia într-un mod ciudat: undeva la mijlocul publicaţiei ieşea în evidenţă o pagină foarte groasă. Mai văzusem pagini cartonate până atunci, dar nu erau ca cea din ELLE de martie. Am dat să văd care-i treaba cu ea şi, ce să vezi, era vorba de o reclamă interactivă.

Cum nu se poate mai nerăbdătoare, am apăsat pe toate butoanele (căci păreau a fi trei) ca să văd care e şmecheria. Am citit instrucţiunile şi, imediat ce le-am urmat, trei luminiţe au început să se aprindă ritmic – bătăile inimii mele erau transformate în semnale luminoase. Am aşteptat 10 secunde, conform indicaţiilor primite, şi de-odată revista a început să bipăie. Mă simţeam ca într-unul dintre serialele cu spitale, doar că nu eram speriată, ci satisfăcută de noua descoperire.

Şi, pentru că scopul final al acelei pagini nu era să găseşti tu cu ce să îţi mai petreci timpul liber, am căutat mai multe detalii despre aplicaţia My Heartbeats creată de cei de la Orange. Ar fi o metodă, spun ei, de a transmite cuiva drag o declaraţie de dragoste chiar prin intermediul bătăilor inimii. Iar orice abonat sau posesor al unei cartele Orange se poate juca cu aplicaţia descărcată din din iTunes sau Google Play, trimiţând propriile bătăi ale inimii prin intermediul unui SMS (doar pentru clienţii Orange) sau al unui email (pentru clienţii altor reţele de telefonie).

O declaraţie de dragoste neconvenţională

Procesul pare unul destul de distractiv, doar că de data asta joaca nu se va realiza cu butoanele unei reviste, ci cu camera principală a telefonului şi cu bliţul aferent. Imediat ce pulsul tău este înregistrat de aparat, acesta îl va transforma într-un bipăit cât o declaraţie de dragoste.

Mai mult, fiecare client Orange îşi poate transforma astfel bătăile inimii în 10 MB de net/bătaie, atât pentru el însuşi, cât şi pentru cel căruia îi trimite. Iar la prima utilizare a aplicației se primeşte şi un voucher de reducere în valoare de 10 euro în magazinele Orange, la produsele selecţionate.

Dacă vrei să testezi şi tu joaca de-a bipăitul şi trimiterea unei declaraţii de dragoste neconvenţionale trebuie să te grăbeşti! Promoţia se termină pe 15 martie. Doar până atunci poţi beneficia de MB de net şi reduceri la telefoane, tablete şi accesorii.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.