Nuntaşi de închiriat / The wedding ringer (2015)

O comedie care a făcut o sală întreagă să râdă în hohote şi a fost aplaudată la final.

Nuntaşi de închiriat/The wedding ringer(2015)

Sinopsis

Doug (Josh Gad), un tip workaholic singuratic, se căsătoreşte cu atrăgătoarea Gretchen (Kaley Cuoco-Sweeting). Fiind plini de bani, aceştia optează pentru o nuntă pe măsură. Gretchen decide să aibă nu mai puţin de şapte domnişoare de onoare, ceea ce înseamnă că Doug trebuie să aibă şapte cavaleri de onoare. Problema lui Doug este că nu are nici un prieten, aşa că recurge la serviciile lui Jimmy (Kevin Hart), care era cavaler de onoare de închiriat. 

Nuntaşi de închiriat/The wedding ringer(2015)

Despre Nuntaşi de închiriat

În film o să întâlniţi o mulţime de actori cunoscuţi. În rolul principal este Kevin Hart, celebru pentru comediile în care a jucat până acum (Spune-mi ce-ai făcut azi noapte, Think like a man too).

Dacă v-aţi uitat la Think like a man too, o să o recunoaşteţi şi pe Jenifer Lewis. Pentru pasionaţii de seriale, îi avem pe Kaley Cuoco-Sweeting din The Big Bang Theory şi pe Jorge Garcia din Lost. Îl mai avem şi pe Ken Howard, care a jucat în Rambo.

Nuntaşi de închiriat/The wedding ringer(2015)

Filmul este plin de răsturnări de situaţie şi de momente comice, care completează scenariul într-un mod original. Deşi suntem introduşi direct în acţiunea principală, scenariul surprinde prin aflarea acţiunii principale după o anumită perioadă.

Am reţinut o replică din film, care m-a amuzat teribil : “Nunţile nu sunt făcute pentru bărbaţi, ci pentru femei. Un bărbat nu are cum să se simtă bine într-o asemenea situaţie.” Filmul expune nunta într-o lumină tranşantă. Astfel, realizezi şi tu că de cele mai multe ori că nunta o are pe mireasă în centrul atenţiei, deşi ar trebui să fie o zi în care să se celebreze unirea a două destine. Asta e ca o temă de gândit pentru persoanele care au de gând să se arunce cu capul înainte într-o situaţie, fără să analizeze toate riscurile în prealabil.

Nuntaşi de închiriat/The wedding ringer(2015)

De asemenea, filmul arată o tipologie de relaţie bazată pe minciuni, o relaţie falsă, care nu are cum să funcţioneze fără o comunicare constantă. Într-o relaţie, cel mai important lucru este să poţi fi tu însuţi oricând, fără să încerci anumite tactici de a impresiona cealaltă persoană.

Pe de altă parte, în această comedie, este expusă şi situaţia unor persoane pline de succes, dar singure. De multe ori, din păcate, banii, meseria şi faima vin înaintea prieteniilor. Munca este un lucru simplu, un lucru palpabil, pe care îl poţi măsura şi încerca să previi orice situaţie de criză. Însă o prietenie reală este plină de momente grele, de schimbări continue ale persoanelor implicate. Aici iar revenim la lipsa comunicării şi iar putem observa un pattern al acestui film.

Nuntaşi de închiriat/The wedding ringer(2015)

Nuntaşi de închiriat te învaţă că prietenia nu are vârstă, sentimentele pot apărea atunci când te aştepţi cel mai puţin şi că ulciorul nu merge de multe ori la apă, aşa că mai bine renunţi la orice tip de minciună, înainte să devii prea nefericit. În acelaşi timp, filmul acesta te va face să râzi cu lacrimi, aşa că este numai bun de vizionat după o zi stresantă la şcoală sau muncă.

Filmul poate fi vizionat începând din 30 ianuarie în cinematografele din întreaga ţară, fiind adus în România de InterComFILM.

Părerea autorului

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.


Nota noastră