Noaptea Teatrului Tânăr #2

A doua ediţie a evenimentului Noaptea Teatrului Tânăr va avea loc vineri, 27 noiembrie, între orele 17:30 și 02:00, la Teatrul Excelsior. Un program conceput de Ideo Ideis împreună cu platforma culturală BRD – Scena 9, care îi invită tinerii din București la a un program cu totul special ce va avea intrare liberă.

Noaptea Teatrului Tânăr #2

Aşadar, Noaptea Teatrului Tânăr aduce laolaltă trei spectacole montate și jucate de adolescenți din Baia Mare, Brașov și București, alese din repertoriul de anul acesta de la Ideo Ideis, dar şi ateliere, masterclass-uri şi momente de improvizaţie muzicală.

Marcel Iureș, președinte de onoare al festivalului Ideo Ideis și Ana Maria Guran, protagonista filmului Lumea e a mea vor împărți scena teatrului cu cele trei trupe şi vor vorbi despre propriilor lor experienţe profesionale.

Evenimentul stă sub semnul dialogului între generații și a nevoii de a inspira publicul larg și a-i stârni imaginația. Pe parcursul a mai mult de 8 ore, adolescenții din București vor avea ocazia de a simți pe pielea lor energia unui festival, de a descoperi că teatrul nu este o artă învechită sau elitistă, care nu îi reprezintă și, mai ales, că arta îi poate ajuta să-și viseze și să-și împlinească potențialul.

Programul evenimentului Noaptea Teatrului Tânăr

17:30-18:00 – Deschidere

18:00-21:00 – The History Boys (spectacol profesionist, Teatrul Excelsior)

21:00-21:30 – Networking & Ateliere de Teatru Tânăr

21:30-22:20 – Spectacol de teatru tânăr –  Pisica Verde (trupa Amprente – Brașov)

22:20-22:50 – Masterclass Marcel Iureș

22:50-23:10 –  Networking  & Ateliere de Teatru Tânăr

23:10-00:00 – Spectacol de teatru tânăr – Inspir Ș-Expir (trupa Par Ris – Baia Mare)

00:00-00:30 – Seara Povestitorilor: Ana Maria Guran

00:40-01:00 – Moment de improvizație muzicală (Asociația Kalelarga)

01:00-01:15 – Networking & Ateliere de Teatru Tânăr

01:15-02:00 – Spectacol de teatru tânăr – Almost Maine (trupa AS – București)


Nu uita, intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, iar mai multe detalii poţi găsi aici: www.ideoideis.ro sau www.facebook.com/ideoideis.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.