Nexus 7 de la Google – o tabletă mică şi deşteaptă!

În sfârşit am avut ocazia de a testa o tabletă Nexus 7 de la Google. După ce am văzut reclame şi am citit nenumărate articole referitoare la mica tabletă care face minuni, am fost nerăbdătoare să o butonez, să văd de ce este în stare şi să îmi dau seama dacă îmi este cu adevărat de folos în viaţa de zi cu zi.

Cu ajutorul celor de la evoMAG.ro am luat în teste Nexus 7 şi m-am super distrat folosind mica tabletă. Şi spun că-i mică pentru că are doar 7″ şi încape chiar şi într-o gentuţă de tipă. Şi ăsta clar este un plus! Am fost super încântată să văd că, deşi aşă mică, am putut să o folosesc în super multe situaţii şi şi-a făcut bine treaba.

Nexus 7 de la Google - o tabletă mică şi deşteaptă!

În primul rând, am fost uimită să văd calitatea grafică a imaginilor afişate. De la filmuleţe în format HD, până la jocuri care aveau imagini impecabile, am ajuns să apreciez la maxim acest avantaj.

Nexus 7 de la Google - o tabletă mică şi deşteaptă!

Cu ce m-a ajutat Nexus 7?

Fiind o tabletă marca Google, am putut să mă bucur de toate facilităţile contului pe care îl aveam deja creat. Google Chrome, Google Play, Google Drive. Toate aceste servicii mi-au fost sincronizate şi parcă am lucrat mai bine de pe tabletă decât de pe propriul laptop. Fie că a trebuit să îmi scriu un eseu pentru facultate, sau că am vrut să folosesc Google Talk pentru a ţine legătura cu prietenii, toate serviciile Google au mers impecabil şi mi-au sărit în ajutor atunci când am avut mai mare nevoie de ele.

Nexus 7 de la Google - o tabletă mică şi deşteaptă! Nexus 7 de la Google - o tabletă mică şi deşteaptă!
Acum că tot se apropie perioada tezelor şi a examenelor, am profitat la maxim de aplicaţia pentru citit cărţi. Pe lângă toate materialele pe care le aveam deja pe laptop şi pe care le-am transferat în spaţiul de 16 GB de pe tabletă, am reuşit să downloadez o serie mare de cărţi folositoare din Google Play.

Nexus 7 de la Google - o tabletă mică şi deşteaptă!

Recunosc că sunt un om care nu se orientează prea bine în spaţiu şi cu ajutorul tabletei am reuşit de câteva ori să găsesc drumurile bune pe care trebuia să merg. Fie că a fost vorba de Google Maps, sau de Google Earth, ambele mi-au sărit în ajutor şi m-au ghidat spre destinaţia corectă.

Nexus 7 de la Google - o tabletă mică şi deşteaptă!

Şi, acum vine momentul cel mai palpitant! Pentru că citisem că este o tabletă care se descurcă foarte bine atunci când vine vorba de jocuri, nu am putut să nu încerc câteva! Am început cu tenisul, care s-a bazat foarte mult pe răspunsul touchscreen-ului, şi am trecut apoi prin jocuri precum Hidden Games, sau Heroes of Order & Chaos. Toate au fost mai mult decât spectaculoase. Şi asta în mare parte datorită graficii. În anumite momente simţeai că faci parte din acel joc şi asta cred că este un mare plus pentru noi, jucătorii.

Nexus 7 de la Google - o tabletă mică şi deşteaptă!

Nexus 7 de la Google - o tabletă mică şi deşteaptă!

Iar acum trecând la lucruri mai serioase, trebuie să spun că am încercat şi video chat-ul. Camera video integrată şi-a făcut binişor treaba, iar convorbirea a decurs cu succes. Şi că tot vorbeam de cameră, poate fi folosită foarte bine şi pentru aplicaţiile de socializare cu ajutorul cărora împărtăşeşti poze cu prietenii. Deşi are 1,2 MP, şi nu este foarte bună pentru a face performanţă în fotografie, aceasta poate fi folosită în limitele decenţei.

Nexus 7 de la Google - o tabletă mică şi deşteaptă!

Ce mi-a plăcut la Nexus 7 şi de ce recomand tableta?

Aşadar, a fost o plăcere să lucrez cu Nexus 7! Cel mai mult mi-a plăcut dimensiunea mică a dispozitivul şi modul în care aceasta funcţionează. Bateria a ţinut cu mine şi am putut să mă joc pe Nexus mai bine de şase ore.

Iar ca să vedeţi cum au decurs zilele mele de joc cu tableta puteţi să vă imaginaţi că eram puţin mai entuziasmată decât fetiţa de mai jos.

Eu cred că orice adolescent ar putea să folosească tableta Nexus 7 la ceva folositor!

Produse evoMAG.ro

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.