NewAge – despre plăcerea de a cânta

Un cititor mi-a spus de curând că tot ceea ce știe și ce crede el despre mine este… că scriu. Așa că am decis ca, încetul cu încetul, să vă mai spun câteva lucruri despre mine.

Așadar, eu în prezent sunt elevă a unui liceu de arte, la secția de Sculptură Statuară. Bineînțeles, cei care mă cunosc personal se miră de ce am ales această secție. Nu ținea de medie, puteam alege orice altceva. Însă ideea de a porni de la o bucată de lut/lemn/piatră, chinuindu-te să faci ceva din aceea, mă încânta mai presus de limitele rațiunii.

Îmi place ideea de a porni de la zero și a ajunge undeva, mai precis, la ceva. De asemenea, mă încântă ideea de a avea un rezultat surprinzător.

Pornin de la ideea de a creea, mă pasionează și punerea pe picioare a unui eveniment pornind de la un buget zero. Munca este mai mult decât dublă în aceste cazuri, însă satisfacția este enormă la final.

NewAge - despre plăcerea de a cânta

Tocmai de aceea o sa vă vorbesc puţin despre un concert la care am fost de curând şi care a fost organizat de RockSchool în clubul Ageless.

NewAge - despre plăcerea de a cânta

Foarte tare RockSchool-ul în sine. Dacă tu vrei să devii mare chitarist, dar nu ai habar să zdrăngăni o chitară, ei îți oferă un mediu prietenos, primitor, unde să te învețe de zero, să exerseze cu tine și să te ajute sa evoluezi. Plus de asta, RS-ul are obligația de a te băga într-o formație. Așadar, visul de a deveni rockstar acum poate deveni realitate. Mai ales că după ce ai fost repartizat într-o trupă nu ești lăsat de capul tău, ci ești în continuare îndrumat de profesori.

NewAge - despre plăcerea de a cânta

Am mers la acest concert pentru a-i vedea pe cei din NewAge. I-am urmărit încă de la prima repetiție la care am fost chemată. Eram curioasă cum vor evolua în timp, văzând potențialul imens din acești tineri.

NewAge - despre plăcerea de a cânta

Forma de bază a trupei este următoarea: Radu (chitară), Vlad (chitară), Lexa (bas) și Duda (tobe). Alături de ei mai cântă sau au cântat și Traian (clape), Antonia (voce) și Geo (voce).

NewAge - despre plăcerea de a cânta

La ultimul concert ei au fost acompaniați de către Geo, care după părerea mea se mulează bine pe stilul lor. Componența, nu tocmai stabilă, i-ar face pe alții să renunțe. Însă ei eu avut acel gram de nebunie și de curaj pentru care îi admir că au continuat.

NewAge - despre plăcerea de a cânta

Așa cum îi vedeţi pe scenă, așa sunt și la repetiții (mai puțin emoționați, evident). La fel de implicați și de pasionați. La fel de sinceri. Nu vi s-a întâmplat niciodată să vedeți un om atât de pasionat de ceea ce face încât vă transmite entuziasmul său?

NewAge - despre plăcerea de a cânta

Este mare lucru să ajungi să reușești prin ceea ce faci să transmiți emoții, trăiri, sentimente și să îi faci și pe ceilalți să ți se alăture.

NewAge - despre plăcerea de a cânta

Mai jos am pregătit un mic filmuleț în care să vedeți ce au reușit cei din NewAge să facă cu publicul de sâmbătă seară. Şi toate astea fără a avea melodiile la radio.

Tinere talente, în care eu îmi pun speranțele, cu dorința și urarea de a ajunge cât mai departe. Bravo, NewAge!

Pentru voi când a fost ultima dată când aţi făcut un lucru cu plăcere?

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.