“Mes enfants”

Alexandrina Hristov Alexandrina Hristov – un artist complet.

A devenit tot mai cunoscută la noi în ţară odată cu lansarea albumului “Om de lut” şi odată cu expoziţiile sale de pictură.

Recent, artista a expus ultimele sale lucrări, împreunate sub numele “Mes enfants”.

Din păcate, vin să vorbesc despre “Mes enfants” acum, după ce expoziţia s-a încheiat. Iniţial, Opera Română urma să îi găzduiască pe “enfants” în perioada 01 Noiembrie 2010 – 22 Noiembrie 2010. Dar până la urmă, a avut grijă de ei până pe data de 28 Noiembrie.

Lansarea a avut loc în seara de 1 Noiembrie şi a debutat cu un concert susţinut de Alexandrina. Curioşi mulţi, de toate vârstele, stând pe scări sau unde se putea, o admirau pe artistă în timp ce ne încânta pe toţi cu vocea şi pianul. În jur, puteam observa picturile sale, cu teme puţin diferite faţă de tablourile cu care ne-am obişnuit din partea ei. Însă,  avem acelaşi accent pus pe expresivitatea ochilor şi pe aerul uşor fantezist.

Pentru cei mai comozi, expoziţia a fost şi este la ei acasă, pe blogul Alexandrinei, unde puteţi regăsi mai multe tablouri semnate de artistă.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.