Mergem la colindat! Acum e oficial!

E oficial! Joi, 23 decembrie, de la ora 16:30, ne vedem la gura de metrou de la Piaţa Unirii, M2, din faţa magazinului Unirea. Cum ne recunoaşteţi? Îi căutaţi pe tipii cu pancarte (aici înlocuieşti pancarte cu foi A4 scrise de mână) cu amdoar18ani.ro, care se agită ca nişte descreieraţi. Nu va fi foarte greu să ne găsiţi.

Mergem la colindat! Acum e oficial!

V-am lăsat timp de o saptămână să votaţi, iar voi aţi ales Piaţa Unirii, la o diferenţa destul de impresionantă de restul “candidatelor”. Acum vă aşteptăm să ne onoraţi cu prezenţa. :)

Ne întâlnim pe la 4 jumate după-amiază şi îi aşteptăm pe cei dornici să colinde, până pe la ora 5, când se lasă întunericul, după care pornim la colindat, până când simţim că plămânii noştrii se dilată. Cu banii strânşi (dacă o să avem), mergem într-un local din centrul vechi, ca să ne încălzim la loc, cu vin fieeert!

De asemenea, cei care veniţi, puteţi confirma şi pe Facebook. În felul acesta ne putem face şi noi o idee cam câţi o să fim prezenţi.

Şiii… cam atât. Rămâne să ne vedem joi după-amiază cu toţii. Dacă aveţi vreo nelămurire sau nu aţi înţeles ceva, lăsaţi un comentariu pe site, sau trimiteţi un mail la mrcosmin[@]gmail.com (fără parantezele pătrate).

Ştiţi cum spune melodia… “Ne vedem joi, ne veeedeeeem jooooooi…” :)

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.