Merg la Puma Creative Factory

Merg la Puma Creative FactoryAm primit invitaţie la party-ul de lansare a “Puma Creative Factory” în România! Şi, desigur, mă duc să văd ce se întâmplă acolo.

PUMA Creative Factory este un program prin care fiecare persoană care îşi doreşte o pereche de pantofi PUMA poate să-şi personalizeze textura şi culorile. Poţi să-ţi alegi unul dintre cele 2 stiluri de pantofi – Basket sau First Round, după care poţi mixa culorile şi materialele astfel încât să-ţi creezi un pantof pe placul tău, cumva, probabil unic.

Puma n-am purtat niciodată. Sunt prea sport pentru mine. Dar revin curând cu pozele noilor mei “adidaşi” Puma probabil unici.

PS: Era să uit. Puma Creative Factory o să fie amplasat la noi în AFI Cotroceni.

Distribuie:

Niciun comentariu

  • Reply 29.August.2009

    Moto Lady

    Am fost si eu prin Ardeal.Intr-adevar e frumos,dar faptul ca in unele regiuni daca nu stii ungureste nu te poti descurca de niciun fel,il strica :) In rest e frumos,n-am ce zice :)

  • Reply 29.August.2009

    Froggy

    da, ai dreptate, asta e una dintre principalele probleme. insa, drumul spre casa a fost unul dintre cele mai interesante. cu siguranta:D

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.