Men in Black 3D (2012)

Men in Black 3D (2012)Aseară am fost la MIB 3D. Mă aşteptam să nu înţeleg nimic, luând în considerare că nu am văzut primele două părţi ale filmului. La sfârşitul proiecţiei am asistat la discuţii despre legăturile dintre cele trei părţi şi m-am cam ofticat pentru că eu eram total pe dinafară.

Dar, cu toate acestea, filmul a fost unul bun. Chiar dacă nu ştiam povestea întreagă, am putut desluşi câteva idei de bază ale trilogiei. Aşa că, cei care îşi doresc să vizioneze această parte fără să le fi văzut şi pe celelalte două, au mari şanse să nu se plictisească şi să prindă firul poveştii.

Presărat cu umor, cu acţiune şi suspans, filmul a avut ingredientele necesare pentru a mă ţine lipită de scaun până la final. Am văzut ce înseamnă să călătoreşti în timp, am văzut ce presupune o ruptură temporală şi cum afectează prezentul o schimbare a trecutului.

Pentru cei care au urmărit şi primele două părţi ale seriei, gura târgului spunea că în acest al treilea film se clarifică anumite momente importante din istoria MIB.

De ce mi-a plăcut acest film? Pentru că, deşi nu eram în temă atunci când am intrat în sala de cinema, nu am ieşit dezamăgită. Am fost surprinsă de anumite scene, altele m-au emoţionat. În unele momente am stat cu sufletul la gură aşteptând să văd ce urmează să păţească pesonajele principale, iar alteori am tresărit pe scaun.

Per total, a fost un film care m-a ajutat să scap de gândurile cotidiene şi să mă integrez complet în poveste.

Bineînţeles că la final, am început să asemăn fiecare om care trecea pe lângă mine cu o specie de extraterestru. Iar data viitoare când voi bea lapte cu ciocolată, mă voi întreba cu siguranţă dacă nu am fost implicată într-o ruptură temporală.

Pentru aceia care nu înţeleg nimic din ce spun, recomand să mergă la Samsung IMAX să urmărească Men in Black 3D, pentru că acest film chiar merită văzut.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.