Mai mult decât o oră pentru planetă

WWF invită bucureștenii să sărbătorească Earth Hour, în cadrul unui eveniment care nu va implica surse de curent, organizat împreună cu Primăria Municipiului București.

Evenimentul Mai mult decât o oră pentru planetă se va desfășura sâmbătă, 26 martie, în Piața George Enescu, începând cu ora 17:30. Ca în fiecare an, evenimentul este susţinut de către ambasadorul Earth Hour, Zoli Toth, dar și de Let’s bike it, BikeWalk, Ciclopromenada Nocturnă, Velo Bello, Drumul Bicicletei, Asociațiile Mai Mult Verde, Green Revolution, Recolamp și Bate Șaua.

Sărbătoarea Earth Hour va începe prin startul pentru Marșul Earth Hour 2011. Bicicliștii bucureșteni sunt aşteptaţi pentru realizarea unui traseu care se va încheia în jurul orei 19:00. Harta acestuia poate fi vizualizată pe Bikemap.

După terminarea marşului va avea loc un concert Sistem 100% unplugged, iar la 20:30 vom da cu toții tonul stingerii luminilor Ateneului Român, ale Bibliotecii Centrale Universitare și ale Muzeului Național de Artă. Când totul va fi stins, cunoscutul cor Sound va cânta dintr-un repertoriu adaptat evenimentului.

Cei care nu au o bicicletă acasă sunt așteptaţi la centrele de închiriere IVelo și Cicloteque cu 100 de biciclete puse la dispoziție gratuit. Doritori sunt rugaţi să trimită un mesaj la adresa office@wwfdcp.ro, care să includă numele și numărul de telefon, până vineri, 25 martie, la ora 15:00, pentru a putea rezerva din timp o bicicletă.

Confirmarea participării voatre la eveniment este aşteptată pe Facebook.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

  • Reply 24.March.2011

    mishu88

    Superbă ideea!! Voi fi prezent!

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.