Madagascar 3 – Europe’s Most Wanted 3D

Madagascar 3Dacă ești curios să afli noile aventuri ale simpaticelor animăluțe din Central Park Zoo din New York, nu trebuie să ratezi premiera din 15 iunie 2012 a cea de-a treia parte a filmului „Madagascar”.

Filmul este un mod bun de a îți petrece o oră și jumătate într-un mod plăcut. Dacă ești curios să îi vezi pe protagoniști cum se adaptează vieții de circ, plină de aventuri, încercând să ajungă acasă, nu trebuie să ratezi filmul. Nu întotdeauna te poți integra într-un grup mai ales când ești urmărit prin lume pentru capul tău.

Află cum Alex, Gloria , Melman și Marty reușesc într-o fugă continuă să supraviețuiască și să își facă noi prieteni.

Grafica filmului este foarte reușită, iar efectele 3D, te prind imediat. Sunt momente în care tresari de pe scaun, când un obiect se apropie de tine sau vrei să întinzi mâna spre fulgii ce zboară de colo-colo, atât de reali par. Sincer, nu cred că atunci când s-a inventat filmul se gândeau că peste ani o să se ajungă la niște efecte atât de reale și de catchy.

Povestea te prinde imediat, încă din primele minute, având în vedere că are legătură și cu primele două filme, ceea ce ajută spectatorul să reintre în lumea personajelor. Sincer, acțiunea poate fi continuată, așa că nu văd de ce să nu ne așteptăm și la o continuare a acestei părți.

Aceasta cuprinde atât umorul binecunoscut al personajelor, cât și momente simpatice, siropoase, momente care le-au cam făcut pe doamnele și domnișoarele din sală să scoată un mic oftat sau un suspin… chiar și pe mine!

O oră și jumătate ești cu totul captivat de poveste, nu ai cum să faci altceva în timpul acesta.

Momentele haioase, nelipsite, au făcut întreaga sală să râdă cu lacrimi. La început am crezut că voi fi singura care o să râdă prea tare, dar am nimerit lângă mine un domn care îmi ținea isonul. Oricum, toată sala râdea, inclusiv cei mici.

Mi-a plăcut că este un film pentru orice vârstă, mai ales dacă ești un împătimit al animațiilor sau al comediilor bune.

Așadar, de azi vă recomand să mergeți la „Madagascar 3”, un film ce trebuie pus în topul listei “Filme ce trebuie văzute”!

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

3 Comentarii

  • Reply 18.October.2012

    Andreea Bianca

    Eu nu l-am vazut 3D,dar tot m-am indragostit iremediabil de acest film:X.L-am vazut cu clasa,la scoala si a fost mult mai interesant decat o ora de desen :)):X .

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.