LZR Fest II, parte din Şcoala Altfel

Şcoala Altfel, adică săptămâna 18-22 aprilie, presupune o serie întreagă de activităţi diferite, care îi ajută pe elevi să îşi dezvolte creativitatea şi spiritul practic. Pentru că anul trecut cei de la Revista LZR au avut un mare succes cu al lor LZR Fest, au pregătit şi în acest an cea de-a doua ediţie.

LZR Fest II, parte din Şcoala Altfel

Aşadar, între 19 şi 21 aprilie se vor deschide porţile Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr Bucureşti, iar liceenii ne vor aştepta la LZR Fest II.

Programul pregătit de ei pentru LZR Fest II arată cam aşa:

 • Ziua I este dedicată spectacolelor. Sunt pregătite momente de stand-up comedy și o proiecție de film. Seria spectacolelor va începe la ora 14:00 și se va desfășura într-un decor șic și primitor, la o locație parteneră. Dacă vrei să participi și tu, urmărește pagina de Facebook a Revistei LZR, acolo unde vor fi postate toate detaliile. 
 • Ziua II va da startul unui nou concept de Treasure Hunt numit Scavenger Hunt, prin București. Jocul se va desfășura pe durata a 3 ore, în echipe formate din minumim 3 și maximum 6 participanți și va începe la ora 10:00.
 • Ziua III este ziua în care va avea loc o conferință de tipul Bibliotecii Vii, cu personalități din diverse domenii. Aceştia din urmă vor veni să împărtășească din experiențele lor, să îi inspire pe cei din jur și să ofere șansa unei discuţii libere. Poţi merge să le adresezi întrebări şi sigur vei primi răspunsuri sincere.
 • Dacă până acum nu erai hotărât în legătură cu activitățile la care vei participa în Școala Altfel, Revista LZR ți-a asigurat programul pentru trei zile. Grăbește-te la înscriere!

  Distribuie:

  Corina Niţescu

  Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

  Spune-ne părerea ta

  Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
  Îţi mulţumim pentru înţelegere.