“Lost” continuă

Nu cred că e nevoie să spun prea multe despre acest serial de succes. Nu mă uitam la seriale, până când am văzut primul episod din “Lost“. M-a fascinat şi am devorat în scurt timp cele patru sezoane.

Lost

Şi acum… o veste bună pentru fani . “Lost” va reveni pe ecrane din 21.01.2009 cu cel de al cincilea sezon şi cu noi surprize. Dacă în cele patru sezoane toţi îşi doreau să plece de pe insulă (unii dintre ei au şi reuşit), în trailerul celui de al cincilea sezon îl putem vedea pe Jack care spune că trebuie să se întoarcă pe insulă şi pe Hurley care spune că nu trebuiau să plece niciodată de acolo. Îl vedem şi pe micuţul Aaron care-i spune “mama” lui Kate. Oare prin ce or să mai treacă eroii noştri în acest nou sezon?

Mai jos vă las cele două trailere ale noului sezon.

Distribuie:

Echipa

AmDoar18Ani.ro este un blog colectiv ce îşi propune să informeze tinerii liceeni. Îi vom ţine la curent cu evenimente care mai de care mai interesante, ce îi vor ajuta să îşi petreacă într-un mod folositor timpul liber.

2 Comentarii

  • Reply 1.December.2008

    Marius Serban

    Premiera LOST e pe 21 ianuarie, dar sunt 3 ore de LOST !!! Yeee. Avem o recapitulare si apoi 2 episoade noi-noute ! Pe fansite-ul gasesti multe informatii noi daca te intereseaza despre sez 5 (in sectiunea de Spoilers) ! si multe altele.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.