Literatura Rulează revine cu o nouă ediţie!

După o mică pauză pe care am avut-o pentru a ne axa atenţia pe învăţat şi trecerea examenelor şi testelor, acum ne pregătim de o nouă ediţie Literatura Rulează!

Înscrie-te la Literatura Rulează #4»

Sperăm să vă regăsim cu acelaşi spirit dornic de a citi şi a învăţa lucruri noi, de a discuta pe teme diverse care pornesc de la acţiunea unuia dintre romanele propuse de noi şi de la adaptarea acestuia în viziunea unui regizor.

literatura ruleaza patru

Şi iată că acum vine momentul să anunţam care este cel de-al patrulea roman propus de noi pentru următoarea ediţie Literatura Rulează. După câteva cercetări şi discuţii cu prietenii, am decis să citim împreună “Extrem de tare şi incredibil de aproape”. Iar până pe 2 martie este timp destul să ne familiarizăm cu aventurile puştiului de nouă ani.

Extrem de tare şi incredibil de aproape - Jonathan Safran Foer

Cum poţi participa la Literatura Rulează #4?

Ai timp două săptămâni să citeşti romanul propuse de noi pentru această ediţie, ca apoi să poţi răspunde la câteva întrebări puse de noi şi astfel să îţi rezervi un loc în Literat Caffe. Pe data de 25 februarie vom publica formularul de înscriere cu ajutorul căruia vom afla dacă ai reuşit sau nu să citeşti cartea.

Despre locurile disponibile şi locaţia în care se desfăşoară Literatura Rulează #4

Pentru ediţia patru a evenimentului Literatura Rulează avem, de asemenea, un număr de 20 de locuri disponibile în Literat Caffe. După ce vom da startul înscrierilor vom vedea câte locuri vor fi ocupate şi în funcţie de asta ne vom rezerva dreptul de a opri înregistrările. Acest lucru nu va trebui să te descurajeze, căci dacă îţi doreşti cu adevărat să iei parte la eveniment, vei avea şansa să ni te alături. Şi nu uita, intrarea la eveniment este liberă!


Vizualizare hartă mărită
 

Cum se va desfăşura evenimentul?

Ca de fiecare data vom avea pregătite surprize pentru participanţi, vom avea grijă ca atmosfera să fie una prietenoasă, să ne simţim confortabil şi să putem lega discuţi, şi de ce nu şi prietenii. Vom avea un invitat special care va interveni în desfăşurarea dezbaterilor de la finalul evenimentului şi vom avea grijă ca fiecare participant să plece cu o senzaţie nemaipomenită.

Mulţumim pentru spijinul acordat de-a lungul timpului, în desfăşurarea evenimentelor Literatura Ruleaza: Literat Caffe, Editura Litera, HypeStreet, HyperLiteratura.ro, LiterNet.ro, Sub25.ro, Feeder.ro, România Pozitivă, ISIC România, precum şi lui Matei Stoenescu pentru grafică.

Pentru tine crezi că Literatura Ruleaza?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.