Literatura Rulează #5 – Ediție de Broadway

Dacă până acum la Literatura Rulează am abordat genurile dramă, dragoste, horror și thriller, ediția a V-a a evenimentului adaugă o nouă categorie listei de mai sus. Aceasta îmbină mai multe domenii ale artei, în special teatrul și muzica, dând naștere unui spectacol grandios care să delecteze publicul. Pe scurt, tema celei de-a cincea ediţii Literatura Rulează este musical!

Literatura Rulează #5 - Ediție de Broadway

Romanul ales să reprezinte acest gen de artă este Fantoma de la Operă, al scriitorului francez Gaston Leroux. Opera franceză a fost publicată cu un secol în urmă, mai precis în anul 1910, iar în ultimii 100 de ani a fost adaptată pentru mai multe reprezentații care au avut loc în cele mai importante săli de teatru din lume, inclusiv pe Broadway.

De asemenea, romanul lui Leroux a beneficiat de o importantă atenție și din partea producătorilor din lumea filmului și a televiziunii. Rezultatul fiind cele peste 30 de versiuni ale romanului Fantoma de la Operă care au fost realizate până în prezent pentru micile și marile ecrane.

Literatura Rulează #5 - Ediție de Broadway

Cum poţi participa la Literatura Rulează #5?

Ai timp două săptămâni să citeşti romanul propus pentru această ediţie, ca apoi să poţi răspunde la câteva întrebări puse de noi şi astfel să îţi rezervi un loc în Literat Caffe pentru sâmbătă, 13 aprilie 20 aprilie 2013. Pe data de 8 aprilie 15 aprilie vom publica formularul de înscriere cu ajutorul căruia vom afla dacă ai reuşit sau nu să citeşti cartea.

Despre locurile disponibile şi locaţia în care se desfăşoară Literatura Ruleaza #5

Pentru ediţia cu numărul cinci a evenimentului Literatura Rulează avem, așa cum eşti obișnuit, un număr de 20 de locuri disponibile în Literat Caffe. După ce vom da startul înscrierilor vom vedea câte locuri vor fi ocupate şi în funcţie de asta ne vom rezerva dreptul de a opri înregistrările. Acest lucru nu va trebui să te descurajeze, căci dacă îţi doreşti cu adevărat să iei parte la eveniment, vei avea şansa să ni te alături. Şi nu uita, intrarea la eveniment este liberă!

Cum se va desfăşura evenimentul?

Ca de fiecare data vom avea pregătite surprize pentru participanţi, vom avea grijă ca atmosfera să fie una prietenoasă, să ne simţim confortabil şi să putem lega discuţii, şi de ce nu şi prietenii. Vom avea un invitat special care va interveni în desfăşurarea dezbaterilor de la finalul evenimentului şi vom avea grijă ca fiecare participant să plece cu o senzaţie nemaipomenită.

Mai multe detalii despre ce înseamnă Literatura Rulează și ce-și propune acest eveniment, găsiți aici!

Mulţumim pentru spijinul acordat de-a lungul timpului, în desfăşurarea evenimentelor Literatura Ruleaza: Literat Caffe, Editura Litera, HypeStreet, HyperLiteratura.ro, LiterNet.ro, Sub25.ro, Feeder.ro, România Pozitivă, ISIC România, precum şi lui Matei Stoenescu pentru grafică.

Abia aştept să ne vedem la o ediţie Literatura Ruleaza de Broadway!

Distribuie:

Mihai Cosmin

Am început să scriu din curiozitate, iar această curiozitate s-a transformat rapid într-o obişnuinţă. Acum obişnuinţa a devenit o pasiune și mi-am propus să mă bucur cât mai mult timp de ea.

3 Comentarii

 • Reply 21.March.2013

  Angelica

  Am prins o bucată dintr-o ecranizare a romanului și mi-a plăcut pentru că am întrezărit acolo o împletire superbă între pasiune, iubire, vocație și dedicare….mai mult despre unde, cine ce și cum găsim desigur în carte, care sigur că este mult mai interesantă decât vreo ecranizare..Bună alegere de citit ;)

  • Reply 25.March.2013

   Mihai Cosmin

   Mulțumim! :)
   Te așteptăm alături de noi pe 13 aprilie! :D

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.