Literatura Rulează #3 – ediţia de sfârşit de an

A treia ediţie a evenimentului Literatura Rulează va veni cu alte şi alte surprize. Deşi până acum ne obişnuisem cu romane de dragoste, sau cu drame care să ne pună pe gânduri, de această dată am schimbat puţin macazul.

Literatura Rulează #3 - ediţia de sfârşit de an

Am ales pentru ultima ediţie din acest an o carte care ne va da fiori, ne va ţine cu sufletul la gură şi va băga, cu siguranţă, spaima în fiecare cititor.

Aşadar, romanul ales pentru a treia ediţie Literatura Rulează este “Shining“, de Stephen King. Iar întâlnirea va avea loc pe 15 decembrie, în acelaşi loc cu care ne-am obişnuit până acum, Literat Caffe.

Ce trebuie să faci?

Trebuie să citeşti! Ai la dispoziţie două săptămâni pentru a citi cartea propusă de noi, după care vom publica un formular de înscriere pentru a putea să ne demonstrezi că te numeri printre cititorii volumului.  Vei face acest lucru răspunzându-ne la o întrebare capcană din romanul ales pentru ediţia a treia. Aşadar, pe 10 decembrie vom publica articolul despre înscriere.

Locaţie şi locuri

Avem un număr limitat de locuri, şi anume 20, iar în momentul în care ne-am umplut sala, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierile. Dar acest lucru nu trebuie să te sperie. Dacă îţi doreşti cu adevărat să iei parte la aceste eveniment, vei avea ocazia să ni te alături.


Vizualizare hartă mărită

Suspans şi nelinişte alături de multe surprize!

Avem pregătite şi de această dată o serie de surprize, iar atmosfera prietenoasă, precum şi cadrul familial pregătit de prietenii de la Literat Caffe vor face ca seara petrecută împreună să fie una de pe cât de misterioasă, pe atât de plăcută.

Iar pentru a întregi atmosfera creată în jurul lecturii şi al peliculei, vom avea pregătite discuţii care ne vor pune pe gânduri. Ca invitat special l-am ales pe Sorin Despot, un tip foarte de treabă care ne va plimba prin lumile misterioase ale literaturii de gen.

Detalii suplimentare despre proiectul Literatura Rulează poţi găsi aici.

Înscriere Literatura Rulează #3 aici»

Mulţumim pentru ajutor Literat Caffe, Editura Litera, HypeStreet, HyperLiteratura.ro, LiterNet.ro, Sub25.ro, ISIC România, precum şi lui Matei Stoenescu pentru grafică.

Crezi că Shining ne va înspăimânta la Literatura Rulează?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

5 Comentarii

 • Reply 23.November.2012

  Tatu Adrian

  Posibil sa facem pe noi de frica :D

 • Reply 7.January.2013

  Alina

  Buna si La multi ani! Pe cand a patra editie?

  • Reply 8.January.2013

   Corina Niţescu

   Bună Alina, următoarea ediţie va avea loc ori la sfârşitul lunii februarie, ori la începutul lunii martie.

   Dar te ţinem la curent, iar cât de curând vom da detaliile oficiale.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.