Literatura Rulează #2 şi pe 17 noiembrie

După ce am demonstrat pentru prima dată că Literatura Rulează şi am primit gânduri frumoase din partea participanţilor, am reuşit să punem pe picioare o nouă ediţie.

Aşadar, pe 17 noiembrie, tot în Literat Caffe (Str Bardu Delavrancea 39) vom vorbi despre cărţi, filme şi vom petrece o seară minunată împreună.

Cartea aleasă de noi pentru doua ediţie este “O zi” scrisă de David Nicholls.

O zi - David Nicholls

Ce trebuie să faci?

Ca şi data trecută îţi vom da la dispoziţie două săptămâni pentru a citi cartea propusă de noi, după care vom publica un formular de înscriere pentru a putea să ne demonstrezi că te numeri printre cei care au lecturat. Vei face acest lucru răspunzându-ne la o întrebare capcană din romanul ales.

Concurs

Dacă nu ai reuşit încă să faci rost de carte, nu te impacienta! Avem un concurs aici realizat cu ajutorul prietenilor de la Editura Litera!

Locaţie şi locuri

Avem un număr limitat de locuri, şi anume 20, iar în momentul în care ne-am umplut sala, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierile.


Vizualizare hartă mărită

O seară de neuitat!

Avem pregătite şi de această dată o serie de surprize, iar atmosfera prietenoasă, precum şi cadrul familial pregătit de prietenii de la Literat Caffe, vor face ca seara petrecută împreună să fie una de neuitat.

Detalii suplimentare despre proiectul Literatura Rulează poţi găsi aici.

Înscriere Literatura Rulează #2 aici»

Mulţumim pentru ajutor Literat Caffe, Editura Litera, HypeStreet, HyperLiteratura.ro, LiterNet.ro, Sub25.ro, ISIC România, precum şi lui Matei Stoenescu pentru grafică.

Tu vrei să vezi de ce Literatura Rulează?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

4 Comentarii

 • Reply 25.October.2012

  Anne

  Gaaah ! Urasc faptul ca toate evenimentele interesante sunt doar in Bucuresti!

  • Reply 25.October.2012

   Corina Niţescu

   Când echipa noastră va avea oameni de prin toată ţara, evenimentele frumoase marca AmDoar18Ani vor ajunge pe la toţi doritorii.

   Până atunci, dacă vrei să faci o vizită în Bucureşti, pregăteşte-o pentru o zi în care vom avea evenimente.

   Promitem să îţi facem şi un tur al capitalei.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.