Lansarea Ollie Gang Shop Club

Vin cu o veste bună pentru toţi împătimiţii stilului urban şi anume, campania de încurajare a artelor urbane organizată de Ollie Gang Shop.

Lansarea Ollie Gang Shop Club

Sub descrierea de “premium streetwear brands & culture”, Ollie Gang Shop porneşte, începând cu 19 mai, programul Ollie Gang Shop Club ce îşi propune să sprijine practicanţii de sporturi urbane, stylerii şi artiştii prin oferirea de reduceri semnificative în urma achiziţionării produselor din magazin. În plus, aceştia pot beneficia şi de stickere gratuite, acces la evenimentele organizate în Ollie Gang Shop, colaborări de produse şi premii în bani.

Condiţiile de înscriere ca membru în clubul Ollie Gang Shop se rezumă la trimiterea unui e-mail ce poate conţine fie un video, fie un design sau chiar o fotografie, însoţite de numele complet şi numărul de telefon.

Iar, fiindcă Ollie Gang Shop susţine orice formă de artă urbană, detalii legate de clubul proaspăt lansat pot fi accesate în funcţie de categoria în care vă regăsiţi: riders/artists/stylers/dancers. Odată accesată categoria, veţi dispune de informaţii despre: modul de funcţionare a programului, beneficiile şi condiţiile de participare.

Iniţiativa Ollie Gang Shop, prin această campanie, este de a crea o comunitate bazată pe pasiuni comune şi de a aduce aproape tineri ce pot împărtăşi experienţe şi păreri ce au un punct comun: arta urbană.

Aşa că vă încurajez să vizitaţi website-ul www.olliegangshop.ro şi să descoperiţi noutăţile streetwear fashion.

Distribuie:

Nicoleta Vasile

De câţiva ani am învăţat că, uneori, este bine să îţi înfrângi temerile şi să faci ceea ce nu ai fi crezut că ai putea. Am ajuns să scriu despre cărţi şi filme, să îmi exprim gândurile, să fac ceva din pasiune şi, printre altele, să construiesc amintiri alături de noi prieteni.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.