Lansarea Arte și Meserii 14: noi povești meseriașe din artă

Revista Arte și Meserii revine în forță în 2017 și anunță lansarea celui de-al 14 număr printr-o petrecere la Expirat Halele Carol . Evenimentul, care va avea loc pe 5 februarie, de la ora 19:00, va reuni atât artiștii ale căror povești au fost „meșterite” în noul număr, cât și artiștii și prietenii revistei câștigați pe parcursul primelor 13 numere.

Lansarea Arte și Meserii 14: noi povești meseriașe din artă

Despre artişii care vor urca pe scenă la Lansarea Arte şi Meserii 14

Max Paul Maria, un artist folk bine cunoscut pe scena berlineză, vine pentru prima dată în România şi va cânta piese de pe noul său album, Figurines, lansat în octombrie anul trecut.

Melting Dice este un proiect muzical relativ recent, înființat în 2014, care combină rock-ul alternativ cu influenţele grunge, iar energia lor pe scenă nu lasă pe nimeni indiferent. Pe parcursul concertelor cei de la Aural Eye vor face diferite proiecţii captivante.

În decorul rece al Halelor va fi montată și o expoziție cu imagini pline de căldură ale fotografei Felicia Simion. De after-party se ocupă Nipple’s Delight, un duo de DJ care își propune să provoace publicul.

Petrecerea va avea loc duminică, 5 februarie, în Expirat, de la ora 19:00. Intrarea este 20 lei și include noul număr al revistei. Mai multe detalii şi pe pagina evenimentului de aici.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.