La SkirtBike 2017 pedalăm Vintage Chic

Week-end-ul ăsta are loc cea de-a opta ediţie SkirtBike București, un festival dedicat biciclistelor și pasionaților de ciclism.

La SkirtBike 2017 pedalăm Vintage Chic

După câţiva ani la rând în care nu am ajuns la paradă, abia aştept să văd cum s-a transformat SkirtBike. Sunt curioasă cum mai sunt fetele care pedalează chic prin oraş şi care mai e atmosfera şi atitudinea la o astfel de paradă.

Evenimentul va avea loc duminică, 14 mai, începând cu ora 10:00, la Verde Stop Arena (Bulevardul Barbu Văcărescu 162-164).

Parada SkirtBike va începe la ora 16:00, pe traseul:

Bulevardul Barbu Văcărescu 162-164 (Verde Stop Arena), Bulevardul Ștefan cel Mare, Calea Dorobanți, Piața Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Mircea Eliade, Strada Ceaikovski și se va încheia tot la Verde Stop Arena.

Am auzit că tematica paradei SkirtBike din acest an este Vintage Chic, iar biciclistele pot purta ținute cu accesorii din dantelă, modele florale sau pălării romantice.

În cadrul festivalului vor concerta EYEDROPS și Abasc Hub, iar atmosfera va fi întreținută de Ground Zero Beer.

De asemenea, evenimentul se va bucura de prezența unor invitați speciali, susținători ai comunității de bicicliști și ai ciclismului în România.

De la eveniment nu vor lipsi surprizele din partea partenerilor. Se va organiza o prezentare de modă Cycle Chic, concursuri cu premii și tombole ad-hoc. Este pregătit un Bike Bazar cu accesorii handmade, expoziții de biciclete și accesorii pentru femei, parcare velo, ateliere de reparații biciclete, Portret de Biciclistă și food corner.

Ediția din acest an vine cu o noutate, atât pentru organizatori cât și pentru participanți. La inițiativa partenerilor de la înVerde.ro se va implementa un sistem de colectare selectivă a deșeurilor de ambalaj.

“Taxa de participare va consta în deșeuri. Participanții sunt rugați să aducă, simbolic, câteva deșeuri, fie că vorbim de doza de răcoritoare abia consumată, petul unei sticle de apă sau chiar deșeurile de ambalaj colectate în ultima săptămână acasă. Această acțiune are și un scop caritabil, în semn de recunoștință față de gestul participanților, unul dintre sponsorii Festivalului va dona trei biciclete unui Centru pentru Copii”, spune Mihaela Papazu – Director executiv Asociația Planeta Verde.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.