IPad Mini te ajută în sesiune!

Sunt în plină sesiune. Peste tot văd numai cursuri şi cărţi, citesc şi scriu, iar mai tot timpul creez proiecte. Sunt îngropată în hârtii şi am în minte numai teorii şi idei de a trece cu bine de deadline-uri şi examene.

În tot acest haos reuşesc să mă descurc cu brio şi acasă, şi în diferitele localuri în care trebuie să merg, dar şi când să merg în vizită la prieteni. Cum fac acest lucru? Cu ajutorul unui iPad Mini de la evoMAG.

IPad Mini te ajută în sesiune!

Pentru că ştiu că sunt genul de om foarte împrăştiat, sunt conştientă că am nevoie de un organizator, de cineva care să îmi ţină socoteala lucrurilor pe care el fac, care să îmi dea de veste atunci când uit să îndeplinesc un obiectiv, dar care să mă şi ajute să realizez activităţile pe care le am în sesiune.

Ce am făcut cu un iPad Mini în sesiune?

Am reuşit să realizez un proiect la cursul de Radio. Am reuşit să scriu un desfăşurător şi să înregistrez un buletin de ştiri. M-a ajutat foarte mult tehnologia pe care o foloseşte sistemul de operare IOS 6. În timp ce înregistram ştirile, reuşeam să citesc şi ceea ce scrisesem într-unul dintre programele de editare.

IPad Mini te ajută în sesiune!

De asemenea, tot pentru un curs de la facultate, cel despre Fotojurnalism, am descărcat o serie de fotografii pe tabletă şi am început să le editez, să le aranjez şi să le transform într-un adevărat portofoliu gata de prezentat în faţa profesorului. Aici am folosit la maxim capacitatea de redare a ecranului, care deşi avea doar 7,9 inci, mi-a fost de mare ajutor. Am reglat luminozitaeta astfel încât să fie de partea mea, după care Photoshop Express m-a ajutat în paşii cei mai importanţi ai prelucrării.

IPad Mini te ajută în sesiune!

După ce am trecut cu brio de primele examene, am hotărât că trebuie să învăţ şi pentru un examen teoretic. Am citit mult. Chiar am folosit la maxim capacitatea iPad-ului Mini pentru a citi. Cum prindeam câteva momente moarte, fie în mijloace de transport în comun, fie înaintea unei întâlniri importante, scoteam mica tabletă şi citeam, făceam însemnări, luam notiţe, spaţiul de 16 GB oferiţi de dispozitiv.

Şi că tot vorbeam de spaţiu şi aplicaţii, dar mai ales de camerele foto de 1,2 MP (camera faţă) şi de 5 MP (camera spate), trebuie neapărat să aduc în discuţie aplicaţia de scanat documente. Am folosit-o extrem de mult. M-a ajutat foarte mult atunci când mi-am copiat nişte cursuri pe care nu le aveam. Aşa că, în acest caz, camera foto şi-a arătat valoarea.

IPad Mini te ajută în sesiune!

Per total, iPad-ul Mini a fost un dispozitiv care mi-a fost cu adevărat un sprijin în această perioadă. Îl recomand celor care au nevoie de un “prieten tehnologic de nădejde” care să fie capabil din punct de vedere tehnic şi care să aibă o autonomie a baterie de până la 10 ore. Eu una am lucrat peste şase ore la un proiect, într-o seară, după care, a doua zi, am mai lucrat alte trei ore, iar bateria încă mai rezista şi pentru câteva jocuri. Şi trebuie menţionat că totul s-a petrecut în prezenta companie a Wi-Fi-ului.

Iar un alt avantaj pe care l-am avut şi fără de care nu aş fi putut să iau cu mine peste tot tableta a fost dimensiunea mică a acesteia. Şi deşi se spună că iPad-ul este creat tocmai pentru a oferi un ecran mare şi pentru a fi uşor de folosit, creatorii iPad-ului Mini nu au renunţat la dimensiunea ecranului, ci la cea a grosimii întregului aparat. Asta chiar a venit ca un plus pentru un dispozitiv care este la fel de gros cât un simplu creion.

IPad Mini te ajută în sesiune!

Pentru puţin mai multe date tehnice (asta doar pentru cei pasionaţi şi interesaţi), vă las şi un video să vedeţi de ce mi-a fost aşa folositor micul dispozitiv.

Eu una am devenit dependentă de această tabletă, tu pentru ce ai folosi un iPad Mini?

Produse evoMAG.ro

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.