Invitaţie la poveşti cu români de elită. În rol de povestitor – maestrul Dan Puric

 Invitaţie la poveşti cu români de elită. În rol de povestitor - maestrul Dan Puric Marţi, 14 iunie, începând cu orele 12:00, Liga Studenţilor Români din Străinătate încheie prima ediţie a proiectului „La poveşti cu români de elită”, cu nimeni altul decât Dan Puric. Astfel, tinerii dornici de o sursă de inspiraţie sunt invitaţi la Librăria Cartureşti pentru a interacţiona cu Dan Puric şi a participa la ultima sesiune de mentoring din acest an universitar.

Liga Studenţilor Români din Străinătate te-a invitat începând cu luna martie să stai la poveşti cu românii de elită, cu adevăratele exemple ale României, cu o seamă de oameni de maximă ţinută morală şi profesională, modele care ne legitimează existenţa în peisajul spiritual universal.

În luna martie, Liga Studenţilor Români din Străinătate a lansat un nou proiect „La poveşti cu români de elită” ce facilitează interacţiunea directă dintre modelele adevărate ale societăţii româneşti de astăzi şi elitele României de mâine.

Astfel, din martie până astăzi, tinerii doritori au avut ocazia să stea de vorbă într-un cadru informal cu oameni de succes dintre care:

 • Sandra Pralong (Consilier pe probleme de gen şi societate civilă în cadrul Programului pentru Dezvoltare al Naţiunilor Unite Române)
 • Alexandru Bălăşescu (antropolog pentru Renault Technologies)
 • Georgiana Coşoveanu (Director Executiv la Casa Asigurărilor de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului)
 • Marian Staş (Fundaţia CODECS pentru Leadership)
 • Mike Costache (filantreprenor)
 • Niels Schnecker (Managing Senior Parner Schnecker van WYK & Pearson)
 • Radu Oprea (Preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România)
 • Theodor Braşoveanu (Laureat al Galei Studenţilor Români din Străinătate 2010)
 • Cosmin Alexandru (CEO Brandivia)


 • Până în prezent s-a vorbit despre determinare şi încredere în forţele proprii, despre antreprenoriat şi lupta pentru idealuri, despre motivaţie şi puterea de a merge înainte. De data aceasta, Dan Puric va împărtăşi celor 40 de tineri care vor participa la sesiune, experienţa de viaţă şi va dezvălui secrete din culisele unui om şi actor.

  Dan Puric s-a remarcat de-a lungul timpului prin talentul său, prin dăruire şi expresivitate şi s-a impus drept un nume cu rezonanţă printre marii actori români. După ani de muncă a devenit un artist complet deoarece abordează întreaga paletă a spectacolului de teatru: este actor, regizor, dansator, coregraf şi mim, dar s-a remarcat de câţiva ani şi ca scriitor, publicând cărţile de cugetări “Cine Suntem” şi “despre OMUL FRUMOS” care ne îndeamnă la reevaluarea identităţii noastre.

  Participarea la eveniment este gratuită (în limita locurilor disponibile) şi se realizează prin completarea formularului online disponibil aici.

  Distribuie:

  1 Comentariu

  • Reply 19.June.2011

   Anonim

   Dan Puric este unul dintre prea putinii care, dupa bulversantul 1989, nu a ales parvenitismul.

  Lasă un răspuns

  Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
  Îţi mulţumim pentru înţelegere.