Interviu: Vizi Imre ne vorbeşte despre lucrurile importante ale vieţii de artist

De când l-am văzut prima dată la Vocea României, mi s-a părut un om extraordinar. Emana o energie pozitivă de fiecare dată când cânta şi oferea numai dragoste în stânga şi în dreapta, că nu avea cum să nu-ţi fie simpatic.

Dreadurile şi hainele largi, tunicile şi fularele colorate, sunt doar câteva din elementele care îl definesc. Dar stilul lui muzical jucăuş şi încărcătura emoţională sunt cele care îl caracterizează în totalitate.

Haideţi să îl cunoaştem mai bine pe Vizi Imre!

Interviu: Vizi Imre ne vorbeşte despre lucrurile importante ale vieţii de artist

AmDoar18Ani.ro: Când ai descoperit că ai o pasiune pentru cântat?
Vizi Imre: Încă de mic cântam pe acasă, dar din nevoia supravieţuirii am trecut de la statutul de instrumentist la cel de cântăreţ acum patru ani.

AmDoar18Ani.ro: Înainte de a participa la Vocea Românei ai încântat lumea cu muzica pe care o cântai. Unde alegeai să te desfăşori şi cum hotărai locaţiile?
Vizi Imre: Mergeam unde mă chemau nu aveam pretenţii şi acum aşa fac, merg unde mă cheamă. Nu prea am fitze deastea.

AmDoar18Ani.ro: Cum ai decis să participi la acest show şi ce a însemnat pentru tine Vocea României?
Vizi Imre: În general nu iau decizii “importante”, merg cu curentul, dar aici la decizia asta m-a ajutat o fostă concurentă din ediţia trecută – Krisztina Koszorus, care mi-a povestit de bandul live de acolo şi m-a fermecat.

AmDoar18Ani.ro: Am observat că atunci când cânţi, o faci cu tot sufletul. Există vreo persoană specială în viaţa ta căreia i se datorează aceste trăiri?
Vizi Imre: În general cânt din suflet dar şi prietena mea îmi dă un impuls pozitiv, ea îmi dă putere multă în această activitate. În plus ea este şi impresarul meu.

Interviu: Vizi Imre ne vorbeşte despre lucrurile importante ale vieţii de artist

AmDoar18Ani.ro: Ştim că atunci când faci parte dintr-o echipă e inevitabil să nu legi prietenii. De cine te-ai apropiat cel mai mult dintre concurenţii de la Vocea României?
Vizi Imre: Cel mai mult m-am apropiat de Fely Donose, Silviu Paşca, Ciprian Teodorescu, Cezar Dometi, Julie Mayaya şi aş mai putea să enumar pentru că mi-e dor de toţi.

AmDoar18Ani.ro: Ai un stil vestimentar unic şi interesant. Look-ul tău s-a schimbat odată cu participarea la Vocea României?
Vizi Imre: Da. Eniko a fost cea cu hainele şi mi-a facut un stil interesant cu care m-am obişnuit foarte greu, dar până la urmă i-am dat dreptate.

AmDoar18Ani.ro: Dacă tot vorbim de stil, de cât timp ai dreadurile?
Vizi Imre: Dreadurile le am din vară şi mi le-a făcut o fată pe nume Daria Splace. Şi ea e cântăreaţă şi chitaristă şi cu suflet frumos.

Interviu: Vizi Imre ne vorbeşte despre lucrurile importante ale vieţii de artist

AmDoar18Ani.ro: Ai fost susţinut de apropiaţi în transformarea pasiunii tale pentru muzică într-o meserie full time?
Vizi Imre: Da, m-a susţinut toată familia, de la mic la mare.

AmDoar18Ani.ro: Dacă ar veni tineri liceeni pentru a-ţi cere susţinerea într-o eventuală carieră muzicală, cum ai aborda situaţia? Le-ai oferi sprijinul?
Vizi Imre: Normal. Nu trebuie să treacă toţi prin ce am trecut eu pentru o carieră în muzică, se poate şi mai uşor.

AmDoar18Ani.ro: Am vrea să aflăm Cinci lucruri care te definesc. Mai jos vei găsi o listă pe care te rugăm să o completezi fără a sta prea mult pe gânduri.

· Cinci lucruri fără de care nu ai putea ieşi din casă:
Vizi Imre: Ochelarii, cheile, o pană de chitară, dramba şi optimism
· Cinci persoane pe care ai vrea neapărat să le cunoşti dintre celebrităţi:
Vizi Imre: Sting, Phil Collins, Joe Cocker, Will.I.Am, Albert de Monaco
· Cinci artişti români preferaţi:
Vizi Imre: Paula Seling, Loredana, Smiley, Horia Brenciu, Dan Bittman
· Cinci artişti străini preferaţi:
Vizi Imre: Bob Marley, Jamiroquai, Kool and the Gang, Stevie Wonder, Sting
· Cinci ingrediente pentru reţeta succesului în muzică:
Vizi Imre: Muncă, perseverenţă, nebunie, fantezie, talent

AmDoar18Ani.ro: Acum, odată cu terminarea concursului Vocea României, vei mai cânta în locurile pe care le alegeai în trecut, sau vei opta pentru locaţii cu mult diferite?
Vizi Imre: Da. Nu voi uita de oamenii care au crezut în mine şi m-au apreciat înainte să ajung la Vocea Romaniei.

Interviu: Vizi Imre ne vorbeşte despre lucrurile importante ale vieţii de artist

AmDoar18Ani.ro: Pentru că tot vorbeam de frumoasa vârstă de 18 ani, ai avea să ne dai nişte sfaturi care să ne ajute şi în aceste momente, dar şi pe care să ni le amintim peste ani?
Vizi Imre: Faceţi cumva şi treceţi BAC-ul. Că viaţa de după BAC e frumoasă. Adunaţi experienţă de viaţă multă ca să vă formaţi un caracter puternic. Banii NU sunt mai importanţi decât oamenii care vă înconjoară. Cele mai mici aşteptări aduc surprizele cele mai frumoase. Investiţi în voi, călătoriţi mult, NU noul iphone sau ipad sau o haină scumpă te face mai tare, ci inteligenţa.

Interviu realizat în colaborare cu Corina Niţescu.

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

1 Comentariu

  • Reply 22.January.2013

    Dli

    De-abia astept noua competitie, v-am urmarit cu sufletul la gura si data trecuta.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.