Întâmplător am fost vreo 30 cu biciclete ieri…

Bikewalk cu Cabral din întâmplareZiceam ieri că avem o poftă nebună de ieşit cu bicicleta. Întâmplător ieri ne-am mai întâlnit în Herăstrău cu mulţi alţi biciclişti precum Cabral, Gramo (care a făcut un filmuleţ de ieri) sau Bucurenci.

După ce am dat o tură de Herăstrău cu toţii am obosit şi, fiind frumos afară, ne-am gândit să ne odihnim puţin. Ne-am parcat bicicletele şi ne-am aşezat pe iarbă. La 20 de minute am fost somaţi să ne mutăm fundul de pe iarbă căci, citez penibilia scuză, “La noi aici nu exista irigaţie…“.

Poze deci:


Începutul… Când abia ne adunam la intrarea în parc…

Gramoşii supăraţi că nu au voie să şadă pe iarbă…

Din mers – cu toată familia:

Bucurenci şi juma’ de Cabral – doi obosiţi de viaţă la mersul în exces pe biclă.

Încălcând legea într-un mod brutal…

Şi pe final… eu, Ali şi Gramoşii în iarbă…

Apoi am plecat acasă călcând în roţi maşini parcate pe pista de biciclişti:


Toate pozele aici:

+ POZE de la Vlad Petreanu

Distribuie:

7 Comentarii

  • Reply 27.April.2009

    bart

    Da a fost tare ca ne-am intalnit pe biciclete si am pedalat inpreuna pentru a ne castiga dreptul la pedalare prin toate parcurile din Bucuresti. Da sunt foarte bucuros ca am intalnit oameni pe biciclete sper sa fim din ce in ce mai multi si cat mai multi oameni sa renunte la mersul cu masina si sa incalece pe biciclete si sa pedaleze. te poti distra foarte tare asa cand te intalnesti cu rpieteni in parc la o tura prin aer curat si poti lega prieteni noi.
    Va salut pe toti asa de pe doua roti si sper sa ne revedem curand tot pe doua roti.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.