Întâlnirea cu reptilele din Dino Parc Râşnov

Săptămâna trecută a avut loc deschiderea primului parc cu dinozauri din România. Este vorba de Dino Parc Râşnov, un spaţiu recreativ aflat la 30 de minute de oraşul Braşov.

Întâlnirea cu reptilele din Dino Parc Râşnov

Parcul oferă o călătorie în timp şi spaţiu. Vizita este gândită sub forma unui traseu prin pădure, iar privitorii au posibilitatea de a descoperi singuri cele aproape 50 de specii de dinozauri.

Este o călătorie în care poţi afla mai multe detalii despre speciile de dinozauri, dar în care te şi poţi relaxa şi te poţi bucura de atmosfera plăcută.

Întâlnirea cu reptilele din Dino Parc Râşnov

Dinozaurii sunt prezentaţi în mărime naturală, fiind reproduşi aşa cum se crede că au existat pe vremuri. Astfel că întâlnirea cu reptilele este una autentică şi cronologică. Toţi dinozaurii au fost amplasaţi pe traseu în ordinea perioadei din care provin şi au alături plăcuţe de descriere.

Întâlnirea cu reptilele din Dino Parc Râşnov

Pe lângă traseul propriu-zis, vizitatorii pot intra în contact şi cu “alt fel de dinozauri”. Asta deoarece există o sală cu exponate, relicve și oase de dinozauri.

Eu una am făcut călătoria printre dinozauri înainte de a vedea filmul Jurassic World, proiectat şi el cu ocazia vizitei dinainte de deschiderea oficială. Aşa că nu eram conştientă de “pericolele” la care mă expuneam şi nu am ascultat de sfatul “Don’t forget, if you see a dinosaur, RUN!”.

Întâlnirea cu reptilele din Dino Parc Râşnov

Lăsând gluma la o parte, plimbarea prin parc a fost relaxantă, am făcut cunoştinţă cu câteva specii drăguţe de dinozauri, după care am mers la proiecţia de film Jurassic World, oferit de Ro Image 2000.

Întâlnirea cu reptilele din Dino Parc Râşnov

Nu ştiu dacă va fi un lucru comun proiecţia de filme în parc, dar ştiu sigur că sunt pregătite diferite activităţi pentru copiii care trec pragul Dino Parc Râşnov: pictură, sculptură, traforaj, precum şi un traseu de căţărare/tiroliană.

Întâlnirea cu reptilele din Dino Parc Râşnov

Pragramul Dino Parc Râşnov este între 9:30 și 20:00, iar preţul biletul de intrare este 28 de lei, copiii având reducere până la preţul de 22 de lei.

Mai multe fotografii de la Dino Parc Râşnov

Click pe imagine pentru a se mări.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.