Înscrie-te şi tu la un nou eveniment Literatura Rulează #2

Timpul a trecut, iar noi am citit cu drag o nouă carte. Astfel că Literatura Rulează poate continua cu cea de-a doua ediţie. Aşa cum bine ştii, vrem să fii alături de noi la eveniment, astfel că am dat startul înscrierilor pentru a putea să-ţi ocupi un loc în Literat Caffe.

Înscrie-te şi tu la un nou eveniment Literatura Rulează #2

După ce ai avut la dispoziţie trei săptămâni să citeşti un roman foarte interesant, am decis să te testăm, să vedem dacă într-adevăr ai şi citit cartea propusă – “O zi”, de David Nicholls.

O zi - David Nicholls

Înainte să te las să răspunzi la câteva întrebări, trebuie să te anunţ că avem puse la dispoziţie doar 20 de locuri pentru această ediţie. Aşadar, au prioritate cei care au citit cartea, dar chiar şi aşa, preferăm sinceritatea şi primim şi oameni care nu au apucat să citească, dar îşi doresc foarte mult să participe alături de noi la eveniment. În continuare trebuie să spun că dacă se ocupă cele 20 de locuri din cafenea, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierile.

Nu uita, de asemenea, ca dacă vrei să vii împreună cu un prieten, doi, sau ai decis să vii în grup, trebuie să îi rogi pe toţi să se înscrie pe formularul de mai jos. Dacă nu se vor înscrie, riscă să ajungă la eveniment şi să nu aibă loc rezervat, astfel încât să stea… în picioare. De aceea, subliniez că este important ca fiecare doritor să se înscrie şi să răspundă la întrebările de mai jos.

Pentru cei care au nevoie de o mică hartă pentru a se descurca să ajungă în Literat Caffe (Strada Barbu Delavrancea 39), am inserat una mai jos.


Vizualizare hartă mărită
Orice întrebare pe care ţi-o pui în acest moment, va avea un răspuns dacă vei trimite un mesaj la corina[@]amdoar18ani[.]ro.

Mulţumim tuturor celor care ne sprijină (Literat CaffeISIC RomâniaHyperLiteratura.ro, LiterNet.roSub25.roHypeStreet.roEditura Litera), precum şi lui Matei Stoenescu pentru ajutor în ale artei grafice (aka afiş).

Vă aşteptăm cu mic cu mare la un super eveniment presărat cu surprize pregătite de Editura Litera şi Literat Caffe.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.